DYDX Coin nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasındaki gelişmeler her geçen gün hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, kripto para piyasası ile ilgili en çok araştırılan birimlerden biri de DYDX Coin. Peki, DYDX Coin nedir? Nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde...

DYDX Coin toplumunun layer 2 kolunu yönetmesi için ortaya çıkan bir coindir. DYDX coin alım satım yapılan, vadeli işlemlerde kullanılan ve kaldıraçlı işlemlere uygun bir coindir. Kripto para piyasası konusunda araştırmalar hız kesmeden devam ederken, "DYDX Coin nedir? Nasıl alınır?" sorusu merakla araştırılıyor. Detaylar haberimizde... 

DYDX Coin nedir? Nasıl alınır?

DYDX COIN NEDİR?

En popüler merkezsiz coinlerden biri olan DYDX ABD merkezli bir Kripto Para borsasıdır. DYDX marj işlemler, perpetual, spot işlemler ve borç alma-borç verme destekli bir borsa anlamına gelmektedir. Lider bir merkezi olmayan borsa olduğu bilinen DYDX ETH blok zincirinde bulunan sözleşmeler ile çalışır ve herhangi bir aracı olmadan kullanıcıların kolaylıkla işlem yapmasına imkan verir.

ETH blok zincirinde daha farklı merkezi olmayan coinler bulunsa da daha gelişmiş işlem araçlarının oluşması için DYDX coin piyasaya sürülmüştür. Kredi teklifleri yapılmasıyla borç alma ve borç verme yerine tüm kullanıcıların küresel borç havuzunda yer alması coinlere olan ilginin de artmasını sağlamıştır. Her coinin kendi borç havuzu vardır ve bu sebeple tüm alım satımlar ya da eşleşmeler herhangi bir sermayeye gerek duyulmadan gerçekleşir. DYDX coin son dönemin popüler coinlerinden biridir.

DeFi ürünlerinde yalnızca Etherium cüzdanı kullanıldığından DYDX için de MetaMask benzeri bir Etherium cüzdanı ve aynı zamanda bir miktar ETH gerekir. DYDX tüm kullanıcılara ve yatırımcılara ortaklarının gelişmiş protokolü için toplu çalışmalarına olanak sağlar.

DYDX COIN NASIL ALINIR?

DYDX Coin dünyanın en büyük ve gelişmiş borsası olan Binance üzerinden alınmaktadır. Öncelikle Binance borsasına üye olmak ve daha sonra hesaba para yüklemek gerekir. DYDX Btc, Bnb ve USDT olarak işlem görmektedir. Binance üzerinden DYDX alım satım yaparak yatırım yapmak ve kazanç elde etmek mümkündür. DYDX Coin toplam arzı dolaşımda 76.216’dır ve hedefleri arasında toplam arzın 1.000.000.000 olması vardır. Son zamanların popüler coinlerinden biri olan DYDX coin için hedefler büyüktür ve bu hedefler büyük ilgiyle takip edilmektedir. DYDX coin ayrıca Sushiswap, OKEx, FTX, MEXC ve BKEX borsalarından da alınabilmektedir. Kısa vadede daha da büyümesi beklenen DYDX coin yatırımcıların ilgiyle ve yakından takip ettiği coinler arasında yer almaktadır. DYDX coinin en yüksek değeri Eylül 2021'de 27.78$ olarak tespit edilmiştir. En düşük değeri ise yine Eylül 2021 tarihinde 10.09$ olmuştur.

 

DYDX Coin nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler DYDX
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.