Düzce depremi kaç büyüklüğünde oldu 23 Kasım? Düzce depremi kaç saniye sürdü?

Düzce'de saat 04.08'te meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem büyük panik yarattı. Yapılan haberlerin ardından Düzce depreminin saat kaçta meydana geldiği ve kaç saniye sürdüğü büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Düzce depremi kaç büyüklüğünde oldu 23 Kasım? Düzce depremi kaç saniye sürdü? Ayrıntılar haberimizde...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 04.08’de merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem başta Düzce olmak üzere birçok ilde paniğe neden oldu. Düzce depremi gündeme bomba gibi düşerken depremin saat kaçta olduğu ve kaç saniye sürdüğü merak ediliyor. Peki, Düzce depremi kaç büyüklüğünde oldu 23 Kasım? Düzce depremi kaç saniye sürdü? Detaylar haberimizde... 

Düzce depremi kaç büyüklüğünde oldu 23 Kasım? Düzce depremi kaç saniye sürdü?

DÜZCE DEPREMİ KAÇ BÜYÜKLÜĞÜNDE OLDU 23 KASIM? KAÇ SANİYE SÜRDÜ?

Düzce’de 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından, saat 04.30’da merkez üssü Düzce’nin Çilimli ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi. Çilimli ilçesindeki deprem 8 kilometre derinlikte meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada “Düzce Gölyaka’daki depremin ardından 18 artçı deprem meydana gelmiştir. Bölgede kontrol amaçlı elektrik kesintileri uygulanmaktadır” denildi.

İlk tespitlere göre deprem yaklaşık 17 saniye sürdü.

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, “Depremden sonra 4,5 ve 5 büyüklüğünde artçı sarsıntılar beklenebilir. Ağır hasarlı ya da çatlak binalar varsa vatandaşların buralardan uzak durmasında yarar var” uyarısında bulundu. 12 Kasım 1999 depreminde yüzey kırığı kırılmayan 5-6 kilometre bir hat olduğunu belirten Tatar, “Sismik bir boşluk olarak duruyordu ve bu bölge yeni bir deprem oluşturabilirdi. Bugünkü deprem ile bu hat kırılmış oldu” dedi.

Düzce depremi kaç büyüklüğünde oldu 23 Kasım? Düzce depremi kaç saniye sürdü? ile ilgili etiketler deprem Düzce
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.