Duy Beni dizisinin başrolleri arasında kriz: Caner Topçu, Rabia Soytürk'ün terbiye ayarına cevap verdi! Nurgül Yeşilçay tarafını seçti

Duy Beni dizisinde başrolü paylaşan Caner Topçu ile Rabia Soytürk arasında kriz çıktı. Şu sıralar Dönence dizisinde Sümeyye Aydoğan ile partner olan Caner Topçu, açıklamalarıyla eski partneri Rabia Soytürk'ü fena sinirlendirdi. Rabia Soytürk, sosyal medya hesabında paylaşım yaparak Caner Topçu'ya terbiye ayarı verdi. Soytürk'ün göndermesine dayanamayan Topçu'dan yanıt gecikmedi. Oyuncu Nurgül Yeşilçay'da Veda Mektubu dizisindeki rol arkadaşı Rabia Soytürk'e destek verdi.

Duy Beni dizisinde başrolü paylaşan Caner Topçu ile Rabia Soytürk arasında kriz çıktı.

Duy Beni dizisinde Rabia Soytürk ile partner olan Caner Topçu, şimdilerde aynı dizideki Sümeyye Aydoğan ile partnerliği paylaşıyor.

Son olarak bir gazeteye Rabia Soytürk ile birlikte bir röportaj veren Caner Topçu, Aydoğan'ı övmek isterken eski partneri Rabia Soytürk'ü çileden çıkardı.

Rabia Soytürk, şu sıralar Sümeyye Aydoğan ile başrol olan Caner Topçu'nun "Biz Duy Beni'de şey diyorduk Sümeyye ile, biz bu işten sonra beraber partner olmalıyız" demesine fena sinirlendi.

Soytürk, görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Twitter hesabından "Senin bilmediğin ve sende olmayan şeyin adının terbiye olduğunu hatırlatırım" şeklinde paylaşım yaptı. Hızını alamayan Rabia Soytürk, daha sonra da Caner Topçu'yu takipten çıkardı.

Duy Beni dizisinin başrolleri arasında kriz: Caner Topçu, Rabia Soytürk'ün terbiye ayarına cevap verdi! Nurgül Yeşilçay tarafını seçti

Bu paylaşımın ardından Caner Topçu da Sotürk'e "İş disiplini ve ciddiyeti ile çalış" şeklinde karşılık verdi ve Soytürk'ü takipten çıkardı.

Duy Beni dizisinin başrolleri arasında kriz: Caner Topçu, Rabia Soytürk'ün terbiye ayarına cevap verdi! Nurgül Yeşilçay tarafını seçti - Resim : 2

Rabia Soytük'ün Veda Mektubu dizisindeki rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay'dan Soytürk'e destek paylaşımı geldi. Rabia Soytürk ile poz veren Nurgül Yeşilçay, paylaşımına "Biz Rabia'cıyız aga" yazdı.

Duy Beni dizisinin başrolleri arasında kriz: Caner Topçu, Rabia Soytürk'ün terbiye ayarına cevap verdi! Nurgül Yeşilçay tarafını seçti - Resim : 3

Duy Beni dizisinin başrolleri arasında kriz: Caner Topçu, Rabia Soytürk'ün terbiye ayarına cevap verdi! Nurgül Yeşilçay tarafını seçti ile ilgili etiketler Duy Beni
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.