Dünyaca ünlü rapçi Drake merakla beklenen yeni albümü "Certified Lover Boy"u yayınladı

Dünyaca ünlü Kanadalı aktör ve rap şarkıcısı Drake, hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen "Certified Lover Boy"la (Tescilli Aşk Adamı) albümünü bugün yayınladı. Yayınlanma tarihi daha önce netlik kazanmayan sürpriz albüm ünlü sanatçının hayranlarını ikiye böldü. Albümü çok beğenenler de oldu hiç beğenmeyenler de... Ancak sosyal medyada yapılan yorumların çoğunluğu albümün beğenilmediğini gözler önüne serdi.

Dünyanın en zengin rap şarkıcılarından biri olan Drake, yeni albümünün reklamını saçlarıyla yapmıştı. Ünlü şarkıcı saçının ön kısmını, yeni albümü "Certified Lover Boy"la uyumlu biçimde kazıtarak kalp deseni vermişti. Ünlü rapçinin yeni saç stili hayranları arasında tartışma yaratmış ve günlerce konuşulmuştu.

Drake merakla beklenen yeni albümü

Drake, sosyal medyada alay konusu olan saçlarının son halini, koronavirüse yakalandıktan sonra yaşadığı bir yan etkiye bağlamıştı.

Drake merakla beklenen yeni albümü


Dünyanın en zengin sekizinci rap'çisi olan 34 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Drake, "Certified Lover Boy" albümünü Ocak 2021'de piyasaya sürmeyi amaçlıyordu ancak geçen yıl geçirdiği diz ameliyatının ardından bu tarih ertelenmişti.

 
SOSYAL MEDYA GÜNDEMİNE OTURDU

Drake bugün merakla beklenen albümünü yayınladı. Ünlü isim kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Twitter'da 'Drake' etketi TT oldu. Gelen yorumların çoğunun olumsuz olduğu ve albümün beğenilmediği görüldü.

İşte Drake ile ilgili sosyal medya kullanıcılarının bazı yorumları...





 











 

 

Dünyaca ünlü rapçi Drake merakla beklenen yeni albümü "Certified Lover Boy"u yayınladı ile ilgili etiketler Drake Sosyal Medya Certified Lover Boy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.