Dünyaca ünlü oyuncu Sean Penn, Oscar ödülünü Zelenskiy'e verdi: Savaşmak için daha güçlü hissedeceğim!

Amerikalı oyuncu Sean Penn, Kiev ziyaretinde Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'e kazandığı Oscar ödüllerinden birisini hediye etti. Ödülü çantasından çıkaran Penn, "Bu sadece bir sembol, ancak burada seninle olduğumu bilirsem kendimi savaşmak için daha güçlü hissedeceğim" dedi.

ABD'li aktör Sean Penn, Kiev'de Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy ile bir araya geldi. Zelenskiy görüşmeye dair bir video yayınladı. Görüntülerde, iki Oscarlı oyuncu, ödüllerinden birini Zelenskiy'e verdiği görülüyor.

OSCAR ÖDÜLÜNÜ ZELENSKIY'E VERDİ: SAVAŞMAK İÇİN KENDİMİ DAHA GÜÇLÜ HİSSEDECEĞİM

Çantasından Oscar heykelciğini çıkararak masaya koyan Penn, "Bu sadece bir sembol ancak burada seninle kaldığını bilirsem savaşmak için kendimi daha iyi ve daha güçlü hissedeceğim" dedi.

Zelensky'nin de söylediğine göre Penn, Ukrayna'nın zaferine kadar Oscar ödülünü Ukrayna'da bıraktı.

"III. DERECE LİYAKAT NİŞANI TAKDİM ETTİ"

Zelenskiy de bu jeste karşılık ülkesi Ukrayna adına Sean Penn'e III. Derece Liyakat Nişanı takdim etti. Penn daha önce Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına dair belgesel çekimleri için Ukrayna'ya gitmişti.

Dünyaca ünlü oyuncu Sean Penn, Oscar ödülünü Zelenskiy'e verdi: Savaşmak için daha güçlü hissedeceğim! ile ilgili etiketler Vladimir Zelenskiy Oscar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.