Dudak dudağa görüntülendiler! Dilan Çiçek Deniz'den ayrılan Thor Saevarsson fena yakalandı

İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile 1 yıldır aşk yaşayan ve evlenmeye hazırlanan 27 yaşındaki oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in ilişkisini kıskançlık nedeniyle bitirdiği iddia edilmişti. 3 çocuk babası İzlandalı yönetmen Thor önceki gece Kuruçeşme'de bir kadınla dudak dudağa görüntülendi.

Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson'dan geçtiğimiz yıl Aralık ayında evlilik teklifi almıştı. Sevgilisi Çiçek'e 230 bin TL'lik yüzük hediye etmişti. Ailelerini tanıştıran ve evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlanan çift, yoğunluklarından dolayı nikahı ertelediklerini açıklamışlardı. Evlenmeleri beklenen çiftin ayrıldığı ortaya çıktı. İkilinin Saevarsson’ın kıskançlığı yüzünden ayrıldığı öne sürüldü.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ'İ 5 GÜNDE UNUTTU

Kıskançlık nedeniyle ilişkisini bitiren Thor, evlilik hazırlığı yaptığı Dilan Çiçek Deniz’i 5 günde unuttu. Ayrılığın ardından Thor Saevarsson, önceki akşam kız arkadaşlarıyla Kuruçeşme'de görüntülendi.

Thor Saevarsson


Thor Saeversson ve bir erkek arkadaşı, önceki akşam iki genç kızla sabaha kadar Kuruçeşme’deki bir kulüpte dans edip eğlendi. Saevarsson'ın, bir kız arkadaşını dudağından öpmeye çalıştığı anlar objektiflere takıldı.

Thor Saevarsson


O anların çekildiğini gören Deniz'in eski nişanlısı muhabirlerle de gerilerek fotoğrafları sildirmeye çalıştı. Thor Saeversson görüntüleri sildirmek için çabalasa da başaramadı. Otele giriş yaparken muhabirleri fark eden kızlar bir anda etrafa dağıldı. Daha sonra ise hep birlikte otele giriş yaptılar. 

Thor Saevarsson

 

Dudak dudağa görüntülendiler! Dilan Çiçek Deniz'den ayrılan Thor Saevarsson fena yakalandı ile ilgili etiketler Thor Saevarsson Dilan Çiçek Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.