Doya Doya Moda yarışmasında büyük kavga! Sinirlenince havuza itti!

TV8'de yayınlanan büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda'nın son bölümde ilginç anlar yaşandı. Yarışmanın hafta finalinde, çekimlerin yapıldığı lüks villada kavga çıktı. Tartışmanın sonunda Rabia, Rümeysa tarafından havuza itildi.

Doya Doya Moda'nın hafta finalinde günün konsepti 'elti konsepti' olarak açıklandı. Şık kıyafetlerini giyen yarışmacılar çekimlerin yapıldığı lüks villanın bahçesinde yürürken garip bir olay yaşandı.

Doya Doya Moda yarışmasında büyük kavga! Sinirlenince havuza itti!

Yarışmacılardan Rabia'nın Rümeysa tarafından havuza itilmesi sonrası ortalık bir anda karıştı. Hafta finali için giydiği şık kıyafetleriyle kendini bir anda havuzda bulan yarışmacı çılgına döndü. Rabia bunun kasıtlı olduğunu iddia ederken Rümeysa ise bunun kaza olduğunu belirtti.

Doya Doya Moda yarışmasında büyük kavga! Sinirlenince havuza itti! - Resim : 2

Rabia arkadaşlarının da yardımıyla havuzdan çıktı. İkili arasında ise daha sonra kavga yaşandı.

Doya Doya Moda yarışmasında büyük kavga! Sinirlenince havuza itti! - Resim : 3

 

 

Doya Doya Moda yarışmasında büyük kavga! Sinirlenince havuza itti! ile ilgili etiketler TV8 Kavga Doya Doya Moda Yarışma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.