Doya Doya Moda yarışmacıları kimler 2020

Doya Doya Moda 2. sezon yarışmacıları gündemde. Tv8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda yarışmacıları listesi haberimizde.

TV8 ekranlarının en çok izlenen fenomen yarışma programlarından Doya Doya Moda 2. sezonu başlıyor. 42 beden ve üzeri bayanların şıklık adına birbirleriyle kıyasıya mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni 2. sezon yarışmacıları büyük bir merak uyandırıyor.

3 Temmuz tarihinde ilk sezonun finalini yapan Doya Doya Moda yarışmasında finalde büyük bir heyecan yaşandı. Finale kalan yarışmacılardan birinci olan Betül'e 50 bin lira nakit, ikinci olan Sündüz'e 25 bin lira değerinde altın kolye, üçüncü olan Su'ya 10 bin lira değerinde cep telefonu verildi.

DOYA DOYA MODA 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Doya Doya Moda 2. sezonu 13 Temmuz 2020 Pazartesi günü TV8 ekranlarında saat 12.30'da başlayacak.

Doya Doya Moda 2. sezon yarışmacıları

DOYA DOYA MODA 2. SEZON YARIŞMACILARI KİMLER?

Rümeysa Buyuran
Aylin Tözün
Nur İşlek
Aslı Adıyaman
İmani Dolar
Birben Coşkun

Doya Doya Moda 2. sezonunda jüri üyelerinin Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever'den oluşacağı ifade edildi.

Doya Doya Moda yarışmacıları kimler 2020 ile ilgili etiketler Doya Doya Moda Doya Doya Moda 2. Sezon Doya Doya Moda Yarışmacıları
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.