Doya Doya Moda 14 Ağustos kim elendi?

Doya Doya Moda 14 Ağustos kim elendi? sorusunun cevabı yanıt buluyor. TV8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda haftanın finalinde 5 farklı konseptte sahneye çıkan yarışmacılardan bir tanesi 14 Ağustos tarihinde elenecek. İşte 14 Ağustos Doya Doya Moda kim elendi sorusunun yanıtı…

Büyük beden yarışmacıların sahne aldığı Doya Doya Moda 14 Ağustos haftanın finalinde eleme heyecanı yaşanacak. Haftanın 5 gününde alınan puanlar neticesinde yarışmacılardan birisi büyük ödülün sahibi olacak. Jüriden en düşük puanı alan yarışmacı ise Doya Doya Moda’dan elenecek. Peki , 14 Ağustos Doya Doya Moda kim elendi?

Doya Doya Moda 14 Ağustos kim elendi

7 Ağustos puan durumuyla birlikte Doya Doya Moda'da haftanın birincisi Rabia oldu. 1 puanla bilekliği kaybeden Nur ise hayal kırıklığı yaşadı.

14 AĞUSTOS DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda’da geçen hafta da elenerek yarışmaya veda eden isim Sanaz olmuştu. Doya Doya Moda'nın 14 Ağustos günü yapılan elemesinde Sabiha, Rümeysa ve Ayten potaya çıktı. Bu hafta elenen olmadı. Yarışmada sadece üç gündür bulunan Ayten, Sabiha ile arasında iki puan fark olduğundan jüri üyeleri ona bir şans daha verip yarışmada kalmasına izin verdi.

 

Doya Doya Moda 14 Ağustos kim elendi? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda doya doya moda kim elendi Doya Doya Moda 14 Ağustos