DOLAR MİLYARDERLERİ NEDEN SIĞINAK YAPTIRIYOR? HANGİ ÜNLÜ İSİMLERİN SIĞINAĞI VAR?

Milyarderlerin sır sığınakları dosyası SuperHaber YouTube kanalında yayında..

Salgın hastalıklar, uzaylı istilası, Üçüncü Dünya Savaşı ve küresel ısınma tehlikesi gibi nedenlerle paniğe kapılan milyarderler, gözlerden uzak tenha yerlerde gizlice sığınaklar yaptırıyor…

Son dönemde küresel siyasetin gündeminde, Rusya’nın bir Avrupa ülkesine saldırmasıyla 3. Dünya Savaşı çıkacağı endişesi var. Öyle ki bununla ilgili sır raporlar batı medyasında her gün farklı detaylarla yayınlanıyor. Putinin NATO’ya saldırısı üzerine yapılan spekülasyonlarda 3. Dünya savaşının kapılarının böylece açılacağı yorumları yapılıyor.

Milyarderler ise gerektiğinde kaçıp korunmak için tenha, güvenli yerlerde sığınaklar yaptırıyor. Facebook, Instagram, WhatsApp’ın bağlı olduğu Meta’nın patronu Mark Zuckerberg’in Hawaii adasındaki kale gibi sığınağına 100 milyon dolar (3 milyar TL) ödediği belirtiliyor.

Sağlıklı yaşam üzerine faaliyet gösteren ABD’li milyarder Frank VanderSloot’un da yine Hawaii’de sığınak yaptırmak için 51 milyon dolara (1.5 milyar TL) arazi aldığı ortaya çıktı.

Yapay zeka şirketi OpenAI’nın CEO’su Sam Altman da zor durumlarda, online ödeme sistemi PayPal’ın ortağı Peter Thiel’in Yeni Zelanda’daki sığınağını kullanabilmek için anlaşma yapmış.

Google’ın ortağı Larry Page de Yeni Zelanda’dan oturma izni aldı. Kripto paracı Mihai Dinulescu da pandemide sığınaklarıyla ünlü Yeni Zelanda’ya kaçtı.

Futbol yıldızı Tom Brady, Donald Trump’ın kızı Ivanka ve şarkıcı Julio Iglesias da Miami’nin güneyinde Biscayne Körfezi’ne bakan güvenli bir köyde malikane aldı.

Milyarderler servetlerinin önemli bir kısmını sığınaklara harcarken, dünyanın kalan kısmı ise bu haberleri merak ve endişeyle, hatta bazen de saçma bularak takip ediyor.

Akıllardaki asıl soru ise şu; acaba milyarderler gerçekten kısa bir süre sonra dünyada yaşamın büyük bir tehditle karşı karşıya kalacağına dair bir gizli bilgiye mi sahipler, yoksa kendi yazdıkları bir kıyamet senaryosu oyununda, devasa servetlerinden bir bölümü aktaracakları yeni bir şımarıklık furyasında gösteriş mi kovalıyorlar?

Milyarderlerin sır sığınakları dosyasını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

DOLAR MİLYARDERLERİ NEDEN SIĞINAK YAPTIRIYOR? HANGİ ÜNLÜ İSİMLERİN SIĞINAĞI VAR? ile ilgili etiketler Savaş Trump ABD Putin NATO WhatsApp

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.