Do Not Disturb oyuncuları kimler? Do Not Disturb konusu ne? Do Not Disturb nerede çekildi? Do Not Disturb yönetmeni kim?

Cem Yılmaz'ın son filmi "Do Not Disturb: Ayzek ile Bir Gece," uzun bir bekleyişin ardından Netflix platformunda yayınlandı ve sinemaseverler arasında büyük bir heyecan yarattı. Bu film, Cem Yılmaz'ın öne çıkan karakterlerinden biri olan Ayzek'e odaklanarak onun dünyasını daha yakından keşfetmeyi amaçlıyor. Ayrıca, filmin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Peki, Do Not Disturb oyuncuları kimler? Do Not Disturb konusu ne? Do Not Disturb nerede çekildi? Do Not Disturb yönetmeni kim?

"Do Not Disturb: Ayzek ile Bir Gece" filmi, izleyicilerin Karakomik Filmler evrenine yeni bir bakış açısı sunuyor ve mizahi bir hikayeyle eğlenceli bir deneyim vaat ediyor. Cem Yılmaz hayranları ve sinemaseverler için kaçırılmaması gereken bir yapım olarak öne çıkan film, konusu ve oyuncuları gibi detaylar açısından arama motorlarında araştırılan bir konu oldu. Peki, Do Not Disturb oyuncuları kimler? Do Not Disturb konusu ne? Do Not Disturb nerede çekildi? Do Not Disturb yönetmeni kim? Detaylar haberimizde...

Do Not Disturb oyuncuları kimler? Do Not Disturb konusu ne? Do Not Disturb nerede çekildi? Do Not Disturb yönetmeni kim?

DO NOT DİSTURB YÖNETMENİ KİM?

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği "Do Not Disturb: Ayzek ile Bir Gece," 29 Eylül 2023 tarihinde Netflix platformunda izleyicilere sunuldu.

DO NOT DİSTURB KONUSU NE?

Film, COVID-19 pandemisi nedeniyle işsiz kalan Ayzek'in, bir otelde gece vardiyasında iş bulmasının ardından yaşadığı olayları anlatıyor. Yıllardır farklı projelerle izleyici karşısına çıkan Cem Yılmaz, bu kez Karakomik Filmler serisindeki popüler karakteri Ayzek'i başrolde canlandırıyor.

Ayzek karakteri, Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler serisindeki unutulmaz karakterlerden biridir. Bu film, Ayzek'in hayatına daha yakından bir bakış sunuyor ve karakterin eşsiz dünyasına odaklanıyor. Karakomik Filmler serisini sevenler için "Do Not Disturb," bu karakteri daha derinlemesine keşfetme fırsatı sunuyor.

DO NOT DİSTURB OYUNCULARI KİMLER?

Filmin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz'ın yanı sıra Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Özge Özberk, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya, Mustafa Kırantepe, Zafer Algöz, Diren Polatoğlu, Seda Akman, Can Yılmaz ve Selen Şenay gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor

Do Not Disturb oyuncuları kimler? Do Not Disturb konusu ne? Do Not Disturb nerede çekildi? Do Not Disturb yönetmeni kim? ile ilgili etiketler Cem Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.