DNA örneği verdi! Şarkıcı Doğuş'un evlilik dışı çocuğu mu var?

Asıl adı Orhan Baltacı olan, 48 yaşındaki iki çocuk babası şarkıcı Doğuş, 2014 yılında evlendiği Xoşqədəm Hidayətqızı ile birlikte Azerbaycan'da gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. 22 yaşındaki Seyid isimli bir genç, şarkıcı Doğuş'u gerçek babası olduğu iddiası ile mahkemeye verdi. . DNA örneği veren şarkıcı Doğuş bir hafta içerisinde çocuğun gerçek babası olup olmadığını öğrenecek.

'Uyan', 'Yalnızım', 'Yemin Ettim Sana', 'Gamsız', 'Yan Yüreğim' gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran Doğuş ilk evliliğini 2006–2009 yılları arasında yapmıştı. 48 yaşındaki şarkıcı ikinci evliliğini ise 2014 yılında sunucu & gazeteci Xoşqədəm Hidayətqızı ile yapmış ve bu evliliğinden Arda ile Arın adında iki erkek çocuğu dünyaya gelmişti. 22 yaşındaki Seyid isimli bir genç, Doğuş'a babalık davası açtı.

 

DOĞUŞ DNA ÖRNEĞİ VERDİ

Eşi ve çocuklarıyla birlikte Azerbaycan'da gözlerden uzak bir yaşam süren Doğuş'a babalık davası açılmasının ardından, şarkıcı DNA örneği verdi. Ünlü şarkıcının oğlu olduğunu iddia eden gençle fotoğrafına ilk kez OnurAkayMedya ulaştı.

DNA örneği verdi! Şarkıcı Doğuş'un evlilik dışı çocuğu mu var? - Resim : 2

BENZERLİKLERİ ŞOKE ETTİ

22 yaşındaki Seyid isimli genç, şarkıcı Doğuş'u gerçek babası olduğu iddiası ile mahkemeye vermişti. Doğuş, DNA örneği vererek gencin gerçek babası olup olmadığı öğrenecek. DNA sonucundan sonra Türkiye'den Azerbaycan'a gelen genç şimdi merakla gelecek sonucu bekliyor. Öte yandan gencin şarkıcıya olan benzerliği gözlerden kaçmadı.

DNA örneği verdi! Şarkıcı Doğuş'un evlilik dışı çocuğu mu var? - Resim : 3


EŞİYLE ARASI BOZULDU

Gayri meşru çocuk yüzünden şarkıcı bu durum karşısında hala büyük şok yaşarken, eşi Azeri sunucu Hoşkedem Hidayetkızı ise DNA sonucunda eşi ile olan birlikteliğine devam edip etmeme kararını verecek. Şarkıcı şu an eşi ile Azerbaycan'da bir televizyon programı sunuyor. Azerbaycanlı ünlüleri konuk ettiği program izlenme rekorları kırıyor.

DNA örneği verdi! Şarkıcı Doğuş'un evlilik dışı çocuğu mu var? - Resim : 4

DNA örneği verdi! Şarkıcı Doğuş'un evlilik dışı çocuğu mu var? ile ilgili etiketler Doğuş DNA
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.