Diziler Arası Transfer Sezonu Başladı! EDHO’nun Yıldızı Barbaroslar’a Geçti! Kuruluş Osman’a Orhan Bey Teşkilattan Geldi

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yayınlanan ve ekranların heyecan ile beklenen dizisi Barbaroslar, oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yayınlanan ve ekranların heyecan ile beklenen dizisi Barbaroslar, oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti.

ES Film tarafından uyarlanan dizinin erkek oyuncuları, sevilen ve hedef kitlesi geniş olan oyunculardan oluşuyor. Kadroda yer alan kadın oyuncular için yeni transferler söz konusu olacak

Ünlü Dizilerden Barbaroslar'a Transfer

 

TV 8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda kısa bir süre önce sezon finali yaparak yaz arasına girmişti. Aynı şekilde ATV ekranlarının salı gecesi beklenen, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de yakın zamanda sezon finali yapmıştı. İki dizi de yeni sezona hazırlık çalışmaları yaparken yeni sezon da veda edeceği oyuncular oldu.

Diziler Arası Transfer Sezonu Başladı! EDHO’nun Yıldızı Barbaroslar’a Geçti!  Kuruluş Osman’a Orhan Bey Teşkilattan Geldi

Barbaroslar ile çekimlere devam edecek olan oyuncular, diğer dizilerde gösterdikleri performans gibi yeni rollerinde de aynı başarıyı sergileyeceklerinden şüphe uyandırmıyorlar. Şimdiden büyük bir merak ile beklenen yeni dizi TRT 1 ekranların da yayınlanacak.

Barbaros Yeni Oyuncular İle Merak Uyandırdı

 

Doğan Ümit Karaca'nın yönetmenliğini yaptığı ve Salı akşamlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' daki oyuncular transfer oluyor. Pelin Akil, Melis Babadağ ve Gülcan Arslan yeni sezonda diziye veda ederek yeni projelere yelken açacak.

Barbaroslar dizisinde rol alacağı konuşulan güzel ve başarılı oyuncular şimdiden merak uyandırdı. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin rol aldığı Barbaroslar dizisine bir transfer daha geldi. Bu transfer, TV 8 ekranlarının sevilen ve geniş izleyici kitlesine sahip olan dizisi Kırmızı Oda’dan geldi. Başarılı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yakışıklı oyuncu Yiğit Özşener bu sefer Barbaroslar ile yoluna devam edecek. Dizinin henüz ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı.

Diziler Arası Transfer Sezonu Başladı! EDHO’nun Yıldızı Barbaroslar’a Geçti! Kuruluş Osman’a Orhan Bey Teşkilattan Geldi ile ilgili etiketler EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.