Dizi Aşkı Gerçek Oluyor! Ada Masalı Oyuncuları Role İyice Kaptırdılar! Büyük Aşk Başlıyor

Ay Yapım imzalı aşk dram türündeki dizinin başrollerinde Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Beril Pozam, Cem Kenar ve İpek Tenolcay yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin'in oturuyor. Senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çitak'in kaleme aldığı dizi başrol oyuncularının aşk yaşadığına dair haberlerle gündemde yer alıyor.

Ay Yapım imzalı aşk dram türündeki dizinin   başrollerinde Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Beril Pozam, Cem Kenar ve İpek Tenolcay yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin'in oturuyor. Senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çitak'in kaleme aldığı dizi  başrol oyuncularının aşk yaşadığına dair haberlerle gündemde yer alıyor.

İddialarla İlgili Oyunculardan Açıklama Gelmedi

 

İzleyicisiyle Star Tv ekranlarında salı günleri buluşan dizinin başrollerinde başarılı oyuncu Alp Navruz ve yetenekli oyuncu Ayça Ayşin Turan yer alıyor. Kimyalarıyla sık sık sosyal medyada övgü alan çift paylaştıkları fotoğraf ve videolarla hem hayranlarını sevindiriyor hem de ne kadar iyi anlaştıklarını gözler önüne seriyor.

Son günlerde ise ikili hakkında ortaya atılan bir iddia sevenlerini heyecanlandırmış durumdadır. İzmir'de çekimleri devam eden dizinin başrol oyuncularının  sette yakınlaştıklarına dair çıkan haberler dizi aşkı gerçek mi oluyor iddialarını güçlendirmiş görünüyor.

İkili konuya dair herhangi bir açıklama yapmadı. Sevenlerinin ise bu haberlerin gerçek olması yönünde temennileri var. Geçtiğimiz aylarda muhabirlere röportaj vere başarılı oyuncu Alp Navruz birlikte çalışmaya başladıktan sonra çok iyi anlaştıklarını dile getirmişti.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan Kimdir?

 

Alp Navruz, 15 Ocak 1990 doğumlu oyuncu Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu daha sonra modellik ve oyunculuk yapmıştır. Aşk Laftan Anlamaz, Fazilet Hanım ve Kızları, Elimi Bırakma ve Zümrüdüanka gibi dizilerle izleyiciyle buluşan oyuncu şu anda Ada Masalı dizisinde oynuyor.

Dizi Aşkı Gerçek Oluyor! Ada Masalı Oyuncuları Role İyice Kaptırdılar! Büyük Aşk Başlıyor

Ayça Ayşin Turan ise, 25 Ekim 1992 yılında Sinop'ta doğan başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Karagül, Sevimli Tehlikeli, Arıza, Meryem, Hakan:Muhafız ve Zemheri gibi çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Şu anda Star Tv'de yayınlanan Ada Masalı isimli dizide Alp Navruz ile başrolü paylaşıyor. Güzel oyuncu hem güzelliği hem de oyunculuğuyla ilgi görüyor. 

Dizi Aşkı Gerçek Oluyor! Ada Masalı Oyuncuları Role İyice Kaptırdılar! Büyük Aşk Başlıyor ile ilgili etiketler Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.