Dillere destan aşkta mutlu son! Her şeye rağmen evleniyorlar! Suna ve İfakat evliliğe engel olabilecek mi?

Yalı Çapkını dizisinde beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Geçen bölümde Seyran yeniden yalıda yaşamaya başlamış ve Ferit Seyran'dan ayrılmayacağını net bir şekilde anlatmıştı. Dizinin bu akşamki bölümünde ise yaşananlar herkesi şaşırttı. Yılların eskitemediği aşklarını dile getiren Hattuç ve Halis Ağa evlilik yoluna giriyor. İşte Yalı Çapkını dizisine damga vuran o anlar...

Yalı Çapkını dizisinde nefes kesen anlar yaşanıyor. Hatice ile evleneceğini ailesine ilan eden Halis Ağa bu evlilik için kimsenin fikrini sormuyor ve yalnızca kararını açıklıyor. Halis Ağa: "Hatice benim vekilim ve bu evin hanımıdır." sözleri ile evlilik konusuna noktayı koyuyor.

SUNA VE İFAKAT BU EVLİLİĞE KARŞI

Seyran ve Ferit dolu dizgin birlikte olmanın tadını çıkarırken aile büyüklerinin evlilik kararı en çok onları mutlu etti. 

İşte yüzüklerin takıldığı o sahne...

Dillere destan aşkta mutlu son! Her şeye rağmen evleniyorlar! Suna ve İfakat evliliğe engel olabilecek mi? ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Star TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.