Dillere destan aşkın perde arkası... Türkan Şoray'ın büyük aşkı Rüçhan Adlı daha önce Şoray'ın annesiyle mi birlikteydi?

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray'ın, eski Galatasaray Asbaşkanı ve iş adamı Rüçhan Adlı'yla olan aşkı dillere destan aşkı herkes tarafından bilinir.

Bu birlikteliğe Rüçhan Adlı'nın evli olması bile engel olamamıştı. Fakat bu aşk, Türkan Şoray'ın oyuncu Cihan Ünal ile evlenmesiyle sona ermişti. Yine de Türkan Şoray her zaman 'Rüçhan Adlı'nın kendisi için çok farklı olduğunu söylemekten kaçınmadı.

tyAtyu

Fakat bu aşkla ilgili çok acayip bir iddia gündeme geldi. Muhterem Nur'un hayatını anlatan, Gülsen İşeri'nin kaleme aldığı 'Ömrümce Ağladım' isimli kitapta, Rüçhan Adlı'nın Türkan Şoray'dan önce, Şoray'ın annesi Meliha Sav ile birlikte olduğu yazıyor.

erytuty

Muhterem Nur'un ağzından kaleme alınan kitapta bu birliktelik şöyle anlatılıyor: '1961 yılında bir Atıf Yılmaz filmi olan Beni Osman Öldürdü'de Türkan Şoray ile birlikte olan rol alan Muhterem Nur, Şoray'ı 1950'lerin başında tanımıştı.'

'Yakın mahallelerde oturuyorlardı. Türkan Şoray'ın annesi Meliha Hanım o zamanlar Rüçhan Adlı'yla birlikteydi. Rüçhan Adlı'nın karısı, Muhterem Nur'un annesi ile yakın arkadaştı.'

'Rüçhan Adlı'nın Tarlabaşı Zambak Sokağı'nın altında parçacı dükkanı vardı. Meliha Hanım sık sık o dükkana uğrardı. Hemen arka sokakta da Muhterem Nur, annesi ve kardeşiyle birlikte oturuyordu.'

ewtyrwt

'Meliha Hanım'dan ayrılan Rüçhan Adlı Türkan Şoray'la birlikte olmuş, yirmi yıl sürecek birlikteliğe adım atmışlardı.'

'Rüçhan Adlı ile olan birliktelik onu 'Sultan' yapmıştı.

RÜÇHAN ADLI KİMDİR?

1923 yılında İstanbul daoğmuştur. Rüçhan Adlı Eski Galatasaray asbaşkanı, işadamı. 1962- 1983 yılları arasında Türkan Şoray'la birlikte yaşamıştır. Yirmi yıl süren ilişkileri, Türkan Şoray'ın Cihan Ünal ile evlenmesiyle sona ermiştir.

Dillere destan aşkın perde arkası... Türkan Şoray'ın büyük aşkı Rüçhan Adlı daha önce Şoray'ın annesiyle mi birlikteydi? ile ilgili etiketler Türkan Şoray Aşk rüçhan adlı cihan ünal annesi meliha sav birlikte oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.