Dilan Polat ve Engin Polat hakkındaki gündem olan 'kara para' iddiasına Selin Ciğerci'den yanıt!

İş insanı ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para akladıkları iddia edilmiş ve bu iddia gündem olmuştu. Selin Ciğerci, Polat ailesi hakkında çıkan iddialar ile ilgili konuştu.

Lüks yaşantısı, sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında ortaya atılan iddia gündem oldu. Engin Polat ve Dilan Polat'ın kara para aklayarak zengin oldukları iddia edildi. Bu iddiaların ardından açıklama yapan Dilan Polat, "Bu para nereden geliyor; 130 şubem var, bir ayda 1 milyon adet ürün satıyorum. İnsanlar şunu söylüyor; diyorlar ki bu para bir anda nasıl geldi bunlar bir yerden para aklıyorlar. Bilmiyorum ama biri bir yerden parayı farklı işletse, çalsa çırpsa bu insanlar 1 ay, 2 ay, 3 ay içinde bir anda patlamıyor mu? Biz 6 yıldır kan revan, alın teri bu merdivenleri tek tek çıktık." dedi.

SELİN CİĞERCİ'DEN DİLAN POLAT'A DESTEK!

Dilan Polat'a yakın arkadaşı Selin Ciğerci destek verdi. Selin Ciğerci, Dilan Polat'a destek verdiği paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Ciğerci, "Dilan'ın paylaşımlarını görüyorum ve kalbim sıkışıyor, bu kadar haksızlık olmamalı. Yapmayın, bu günah" diyerek sözlerine başladı.

Ciğerci, kendi yaşadığı zorlukları da anımsatarak, "Yıllar önce bana vergi kaçakçısı dediler, sonunda vergi rekortmeni oldum. Naylon fatura suçlamalarıyla karşı karşıya kaldım... Ancak biz sadece işimizi yapıyoruz, sadece biz kazanmıyoruz. Çalışanlarımız var, onların da geçimini sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

Dilan Polat ve Engin Polat hakkındaki gündem olan 'kara para' iddiasına Selin Ciğerci'den yanıt! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Dilan Polat Engin Polat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.