Dikkat çeken iddia! Rıza Sarraf ABD'ye Metin Topuz ile anlaşarak mı gitti?

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşesinde, ABD’de tutuklu bulunan iş adamı Rıza Sarraf'la, ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz arasında bir irtibat olduğunu dile getirdi.

Selvi bugünkü yazısında, "İrtibat görevlisi olduğu açıklanan Metin Topuz'un her şeyden haberi olur da Reza Zarrab olayından haberi olmaz mı?" diye sordu. Selvi, Sarraf ile Topuz'un anlaştığını ve Sarraf'ın ABD'ye böyle gittiğini iddia etti.

topuz-sarraf

Selvi, "Metin Topuz ise 22 Mart günü WhatsApp hesabından açtığı, 'Zarrab' başlıklı grupta, 22 ay 31 gün önceden Zarrab'ın konuşacağını biliyor. 22 Mart 2016 saat 09.33'te WhatsApp'ta, "O İranlı çok yakında konuşmaya başlayacak"diyor. Kehanet olmadığı belli de Metin Topuz'un sözleri bir öngörü mü, yoksa bir pazarlığı mı gösteriyor? Takdiri size bırakıyorum" diye yazdı.

reza-ebru

Selvi, kuşkularını dile getirdiğini ifade ederken, Sarraf'ın eşi şarkıcı Ebru Gündeş'e ise bir çağrı yaptı. Selvi, "O gün eşiyle birlikte Miami'ye uçan ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in ne söyleyeceğini merak ediyorum" ifadelerini de kullandı.

Dikkat çeken iddia! Rıza Sarraf ABD'ye Metin Topuz ile anlaşarak mı gitti? ile ilgili etiketler ABD Ebru Gündeş rıaz sarraf metin topuz
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.