Didem Arslan Yılmaz’la da aranan Dilara nerede? Evine dönecek mi?

Didem Arslan Yılmaz’la da aranan Dilara yayına bağlanarak hala hayatta olduğunu açıkladı. Acılı aile kızına geri dönmesi için yalvardı. Peki, Didem Arslan Yılmaz’la da aranan Dilara nerede? Evine dönecek mi?

Didem Arslan Yılmaz’la da aranan 21 yaşındaki Dilara’yı günlerdir arayan acılı anne sonunda Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi. Uzun uğraşlar sonunda Dilara yayına bağlanarak kaçırılmadığını söyledi. Peki, Didem Arslan Yılmaz’la da aranan Dilara nerede? Evine dönecek mi? 

Didem Arslan Yılmaz’la da aranan Dilara nerede? Evine dönecek mi?

Didem Arslan Yılmaz’la da aranan Dilara nerede?

Bu olayların üstüne yayına bağlanan Dilara kaçırılmadığını kendisinin kaçtığını söyledi. Emrah Gündoğdu tarafından tehditler ile zorla tutulduğunu iddia eden aile kızının gelmesini istedi. Dilara'nın bu söylediklerine inanmayan aile Emrah'ın ona bunları söylettiğini düşünüyor.

Emrah Gündoğdu tarafından dolandırıldığını açıklayan bir vatandaş Dilara’nın da ona yardım ettiğini düşünmekte. Canlı yayına bağlanan konuk Emrah’ın onu şantaj ile tehdit ettiğini açıkladı. 20 bin lirasını aldığını söyledi. Birçok kişinin uygunsuz fotoğraflarını çekip onlara şantaj yapan Emrah Gündoğdu Dilara’yı şantaj ile tehdit mi ediyor araştırılıyor.

Anne babasına kızgın olan Dilara Çoban Elazığ'dan gelerek Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçmeye katıldı. Aile üyeleri göz yaşlarını tutamadı. Başına ne gelmiş olursa olsun onu sorgusuz kabul edeceklerini söyleyen aile Dilara'nın evine dönmesini istiyor. 

Didem Arslan Yılmaz’la da aranan Dilara nerede? Evine dönecek mi? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Dilara Çoban nerede ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.