Deniz Seki ne zaman evleniyor?

Nişanlısı Faruk Salman'la evlilik kararı alan Deniz Seki'nin düğün tarihi belli oldu.

Bir süredir hastanede tedavi gören annesi Güler Seki'nin ısrarları sonrasında yıl bitmeden evlenme kararı veren Deniz Seki'nin, 5 Kasım için nikah günü alacağı öğrenildi.

592e69f961361f1b940abe6a

Resmi işlemler için evrak hazırlayan ünlü şarkıcı, gelinlik bakmaya başladı.

FARUK SALMAN KİMDİR?

Faruk Salman'ın herkes tarafından bilenen bir işi Laleli'de olan otelidir. Faruk Salman'ın iki çocuğu vardır. Birisi 26, birisi 24 yaşındadır. Faruk Salman kızını evlendirdi ve 2,5 yaşında bir toruna sahiptir. Faruk Salman, Deniz Seki'den 5 yaş büyük olduğunu belirtmiştir. Faruk Salman ve Deniz Seki gençlik yıllarından beri tanışıyorlar. Faruk Salman 27, Deniz Seki 22 yaşındayken de beraberlermiş ama Faruk Salman ayrılmak istemiş. Her ne kadar bu ayrılığı kendisi istese de unutamadığı gayet açık. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen ikili, 2013 yılında sessizce bir nişan yapıyor. Bu nişan da Twitter'dan öğreniliyor.

Deniz Seki ne zaman evleniyor? ile ilgili etiketler nikah Düğün denizseki evleniyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.