Deniz Çakır'ın yüzüne ne oldu? Son görüntüsü herkesi şaşırttı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yaprak Dökümü, Muhteşem Yüzyıl, İffet, Vurgun, Masumiyet gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 40 yaşındaki oyuncu Deniz Çakır önceki gün sevgilisi Bilgehan Baykal ile birlikte Kuruçeşme'de görüntülendi. Deniz Çakır'ın yüzündeki değişim ise dikkat çekti.

Bir döneme damgasını vuran 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Ferhunde' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Deniz Çakır, sevgilisi ile Bilgehan Baykal, Kuruçeşme'de objektiflere yakalandı. Yaz sezonunu Bodrum'da geçiren ve uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu, aşk hayatıyla ilgili açıklamada bulundu.

BODRUM'DAN DÖNDÜ

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Deniz Çakır, önceki gün sevgilisi Bilgehan Baykal'la Kuruçeşme'de görüntülendi. Mutfak alışverişini yapan ikili, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Çakır, "Buralardayım, yeni oyuna başladım tiyatro, o yüzdendir" dedi.

Yazın tamamını Bodrum'da geçirdiği hatırlatılan Çakır, "Yok, geldim artık buralardayım. Tatil gibi değil, biraz daha uzattım orada kalmak istedim. Kafa dinledim, yazdım, çizdim" dedi.

 Oyuncu "Senaryo mu yazıyorsunuz?" sorusuna, "İş olarak değil. Biraz toparlamak lazım hayatı" şeklinde cevapladı. Dijital platformda yayınlanan dizisinin ikinci sezonunu çekeceklerini söyleyen Çakır, "Televizyon düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Gelen teklifler oluyor ama içime sinince" diye cevapladı. Aşk hayatında her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Çakır, "Mutluyuz" demekle yetindi.

 

SON HALİ GÜNDEM OLDU

Ünlü oyuncunun son hali ise görenleri şaşırttı. Deniz Çakır'ın yüzündeki büyük değişim dikkat çekti. 40 yaşındaki oyuncu yeni görüntüsüyle adından söz ettirdi. Çakır'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Kimi kullanıcılar ünlü oyuncunun yüzüne botoks yaptırdığını iddia ederken kimileri de kilo aldığını öne sürdü.

İşte Deniz Çakır'ın son hali...

Deniz Çakır'ın yüzüne ne oldu? Son görüntüsü herkesi şaşırttı

Deniz Çakır'ın yüzüne ne oldu? Son görüntüsü herkesi şaşırttı - Resim : 2

 

 

Deniz Çakır'ın yüzüne ne oldu? Son görüntüsü herkesi şaşırttı ile ilgili etiketler Bilgehan Baykal Deniz Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.