Ünlü oyuncu Deniz Çakır yeni sevgilisi Bilgehan Baykal ile görüntülendi!

 Son dönemlerde, "Aslında Özgürsün" adlı diziyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Deniz Çakır, geçtiğimiz akşam yeni sevgilisi Bilgehan Baykal ile görüntülendi.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, yeni sevgilisi Bilgehan Baykal ile Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen bir müzikale katıldı. Konser çıkışı görüntülenen aşıklar, utangaç tavırlar sergiledi.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır yeni sevgilisi Bilgehan Baykal ile görüntülendi!

"YAZ AYINDA SÜPRİZ NİKAH OLUR MU?"

Kameraları görünce sevgilisinin elini bırakan Deniz Çakır, gelen soruları yanıtsız bıraktı. Çakır, "Yaz ayında sürpriz nikah olur mu?" sorusuna gülerek cevap verdi.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır yeni sevgilisi Bilgehan Baykal ile görüntülendi! - Resim : 2

BİLGEHAN BAYKAL KİMDİR?

1975 yılında İstanbul'da doğan Bilgehan Baykal, İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü'nü bitirdikten sonra sırasıyla University of Maine'de Pre-MBA, İngiltere'de Henley Management School'da MBA ve Marmara Üniversitesi'nde kalkınma iktisadı üzerine yüksek lisansını tamamladı. 2016 yılında Marmara Üniversitesi'nde Avrupa Birliği iktisadı üzerine doktora eğitimini tamamlayan Baykal 20 yılı aşkın süredir bilişim sektöründe hem yerel hem çok uluslu şirketlerde yöneticilik yapmaktadır.

 

Ünlü oyuncu Deniz Çakır yeni sevgilisi Bilgehan Baykal ile görüntülendi! ile ilgili etiketler Deniz Çakır Bilgehan Baykal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.