Demet Şener'in 16 yaşındaki kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı! "Annesinden bile daha güzel..."

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden olan 16 yaşındaki kızı İrem ile çekilen pozlarını takipçileriyle paylaştı. Şener'in paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları İrem'in annesinden bile daha güzel olduğununa yönelik yorumlar yaptı.

İbrahim Kutluay ile evliliğinden iki çocuğu olan Demet Şener sosyal medyapaylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Boşandıktan sonra Cenk Küpeli ile ikinci evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamayan Şener su sıralar gönlünü Tolga Arman'a kaptırmış durumda.

Özel hayatıyla olduğu kadar yıllar meydan okuyan güzelliğiyle de gündeme gelen Demet Şener son olarak kızı İrem ile pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Demet Şener'in 16 yaşındaki kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı! "Annesinden bile daha güzel..."

16 YAŞINDAKİ İREM GÜZELLİĞİYLE ANNESİNİ GERİDE BIRAKTI

Kızı İrem Kutluay ile yemeğe çıkan Demet Şener'in paylaşımları sosyal medyayı salladı. 16 yaşında olan ve güzelliğiyle şimdiden dikkat çekmeye başlayan İrem Kutluay, uzun boyu ve düzgün fiziğiyle annesini geride bıraktı.

YORUM YAĞDI: ANNESİNDEN BİLE DAHA GÜZEL

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızları İrem Kutluay'ı gören Seda Sayan, Ebru Akel gibi ünlü isimler fotoğrafa hemen nazar boncuğu emojisi koydu.

İrem Kutluay'a "Güzeller güzeli", "Annesinden bile güzel", "Annesi gibi güzel", "Güzellik anneden" yorumları yağdı.

 

Demet Şener'in 16 yaşındaki kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı! "Annesinden bile daha güzel..." ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.