Demet Akalın'ın depremzedeler için açtığı evlerinin eşya ihtiyacı karşılandı

'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremin ilk gününden beri sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarıyla yardım çağrılarında bulunan ve destek kampanyalarına katılan, depremin 260’ıncı saatinde sağ olarak kurtarılan 14 yaşındaki Osman Halebiye'nin tüm eğitim masraflarını üstlenen şarkıcı Demet Akalın, Pendik'teki 4 evini depremzedelere açacağını duyurmuştu. Akalın'ın ''Sıfır eşya göndermek isteyenler ulaşsın bana'' çağrısı yanıt buldu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa ve Diyarbakır'ı da etkisi altına alan depremlerin ardından harekete geçen şarkıcı Demet Akalın, bu süreçte milyonlarca takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesaplarından yardım çağrılarında bulunmuştu. Akalın ayrıca, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından hayata geçirilenEvim Yuvan Olsun kampanyasına destek olmuş ve İstanbul'daki 4 evini depremzedeler için açacağını söylemişti.

EŞYA DESTEĞİ YAPILDI

Pendik'teki 4 evini depremzedeler için açacağını duyuran Demet Akalın, “Pendik’teki dört evde bir sene oturacaklar ama içi sıfır… Sıfır eşya göndermek isteyenler ulaşsın bana” paylaşımında bulunarak mobilya yardımı talep etmişti. Demet Akalın'ın çağrısı yanıt buldu. Ünlü şarkıcı yaptığı yeni bir paylaşımla, Emine Konar isimli hayırseverin yardımıyla evlerin döşendiğini açıkladı.

Demet Akalın, Konar’ın beş evin eşyalarını aldığını söyledi: “Pendik’teki dört evin yanı sıra bir de Beykoz’da ev var. Sağ olsun Emine Konar hepsinin eşyalarını aldı ve ailelerin sıkıntıları giderildi. Ayrıca ben Çetmen’in yüzüyüm, onlar da sağ olsunlar bir TIR dolusu yatak gönderdiler Deprem bölgesine. Bunlar çok güzel hareketler.” Demet Akalın, Emine Konar’la fotoğrafını paylaşarak yardımı duyurdu.

demet akalın

GAZİANTEP'E GİDİYOR

Demet Akalın, depremin en çok etkilediği bölgelerden olan Gaziantep’in İslahiye ilçesine gideceğini de açıkladı: “Bugün (dün) Beşiktaş Çarşı grubu kadınlarıyla birlikte İslahiye’ye gideceğim. Aslında ilk günlerde gidecektim ama kızım Hira korktu. Şimdi gidip yerinde görmek istiyorum yaşananları. Depremzede çocuklara bol bol oyuncak götüreceğim. Bu yaraları hep birlikte saracağız.”

14 YAŞINDAKİ OSMAN'IN EĞİTİM MASRAFLARINI ÜSTLENDİ

Öte yandan Demet Akalın, Hatay'da depremin 260’ıncı saatinde enkazdan sağ olarak kurtarılan 14 yaşındaki Osman Halebiye adlı erkek çocuğunun tüm eğitim masraflarını üstlendiğini de duyurmuştu. Akalın, konuya ilişkin Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti: ''Dün Enkqzdan çıkan Osmanın eğitim masraflarımı üstleniorum dedim …Osman Adanada haber beklıorum … isviçredeki kuzenim Alpin’de bende kontynır ihtyaç neyse üstleıyım dedi yazın buraya tatile gelir dedi.. Osman dayımın haberi yok ama🌹''

HATAY OSMAN

 

 

Demet Akalın'ın depremzedeler için açtığı evlerinin eşya ihtiyacı karşılandı ile ilgili etiketler Demet Akalın Evim Yuvan Olsun deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.