Yıldız Tilbe, 12 depremzede ailenin 1 yıllık kirasını üstlendi

Şarkıcı Yıldız Tilbe, "Bir Kira Bir Yuva" kampanyasına destek vererek depremde evini kaybeden 12 ailenin 1 yıllık kira masrafını karşılayacağını duyurdu. Şarkıcı, kira yardımında bulunacağı 12 aileyle görüşüp, yıl içinde başka ihtiyaçlarını da karşılamak istediğini belirtti.

Yıldız Tilbe'den "Bir Kira Bir Yuva" kampanyasına destek geldi. Depremzedeler için elinden geleni yapmak istediğini belirten şarkıcı, 12 ailenin 1 yıllık kira bedelini karşılayacağını duyurdu.

Tilbe, "Allah bütün aç açıkta sokakta kalanlara yardım etsin inşallah ama biz de elimizden geleni yapalım. Bir talebim olacak benim ben 10 ya da 12 ailenin birer yıllık kiralarını üstlenmek istiyorum. Bu kiraya geçen ailelerle de görüşmek istiyorum. Çünkü sadece kiralarını ödemek değil, yıl içinde başka belli başlı ihtiyaçlarını da karşılamak istiyorum. Yardımda bulunduğum ailelerle görüşmek istiyorum" dedi.

 

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK YAĞDI

Öte yandan, canlı yayına bağlanan birçok ünlü isim, depremzedeler için kira desteğinden bulundu. İşte "Bir Kira Bir Yuva" kampanyasına destek veren ünlü isimler...

Gülşen - 120 bin TL

Pınar Deniz - 100 bin TL

Armağan Çağlayan - 1 Milyon TL

Meltem Cumbul - 40 Bin Dolar

Sıla - Bir konserinin tüm geliri

Hakan Altun - 5 aileye 1 yıllık eşyalı daire desteği

Mert Fırat - 10 aileye kira desteği

Erol Evgin - 50 Bin TL

Metin Akpınar - 500 Bin TL

 

Yıldız Tilbe, 12 depremzede ailenin 1 yıllık kirasını üstlendi ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.