Demet Akalın, İstanbul'daki dört evini depremzedelere açıyor

Tüm Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından yardım kampanyalarına destek veren şarkıcı Demet Akalın, İstanbul Pendik'te bulunan dört evini bir yıl boyunca depremzedelere açacağını duyurdu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa ve Diyarbakır'ı da etkisi altına aldı. Tüm Türkiye tek yürek olurken, arama kurtarma çalışmalarına da devam ediliyor.

Büyük yıkıma neden olan depremlerde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Yardım seferberliğine ünlü isimler hem maddi yardım yaparak hem de çalışmalara bizzat katılarak destek verdi. Şarkıcı Demet Akalın da İstanbul Pendik’te bulunan dört evini depremzedelere açacağını duyurdu.

4 EVİNİ 1 YILLIĞINA DEPREMZEDELERE VERİYOR

Akalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Pendik’teki dört evde bir sene oturacaklar ama içi sıfır… Sıfır eşya göndermek isteyenler ulaşsın bana” dedi.

demet akalın

 

 

Demet Akalın, İstanbul'daki dört evini depremzedelere açıyor ile ilgili etiketler deprem Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.