İbrahim Tatlıses 5 dairesini 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına bağışladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Evim Yuvan Olsun' kampanyası ile hayırseverlerin evlerini depremzedelere bedelsiz ya da uygun şartlarda kiralayabileceklerini açıklamıştı. İbrahim Tatlıses ile müzisyen kızı Dilan Çıtak Tatlıses de depremzedelere Bodrum'daki 5 evini 'Evim Yuvan Olsun' kampanyası için açtı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere “Evim Yuvan Olsun” kampanyası ile hayırseverlerin evlerini depremzedelere bedelsiz ya da uygun şartlarda kiralayabileceklerini açıklamıştı.

İBRAHİM TATLISES 5 EVİNİ DEPREMZEDELER İÇİN AÇTI

Türkiye'ye dünyadan destek yağarken, ünlü isimler de depremzedeler için harekete geçti. Bu isimlerden biri olan İbrahim Tatlıses, depremzedelere Bodrum'daki 5 evini 'Evim Yuvan Olsun' kampanyası için açtı.

İbrahim Tatlıses, "Evim Yuvam Olsun kampanyasına katılın. Şimdi yaraları sarma zamanı. Ben de Bodrum'daki 5 dairemi depremzedelere açtım. İmkânınız varsa siz de açın" dedi.

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses de birkaç gün önce Bodrum'daki evlerinin kapılarını depremzedeler için açtıklarını duyurmuştu.

Dilan Çıtak Tatlıses, deprem bölgesine neden gitmediğini ise şu sözlerle açıklamıştı: ''Çocukluk arkadaşımın sağlık sebebi ile yurt dışındaydım, taburcu ettik dönüyoruz. Uzaktan elimizden geleni yapmaya çalıştık ama aklım bir orada bir burada delirmek üzereydim. Şu an dönüyoruz ve bugünden sonra sahada olacağım çok şükür Allah herkesten razı olsun güzel insanlarımız.''

 

İbrahim Tatlıses 5 dairesini 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına bağışladı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses deprem Dilan Çıtak Tatlıses Evim Yuvan Olsun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.