Demet Akalın ve Resul Dindar arasında gergin anlar: Sen beni tanımıyorsun!

Geçtiğimiz günlerde Artvin'de düzenlenen festivalde sahne alan ünlü sanatçı Resul Dindar ve Demet Akalın arasında tartışma yaşandı. Akalın'ın sahneye erken çıkmak istediğini belirten Dindar, "Sen beni tanımıyorsun, ben buranın çocuğuyum, Karadeniz müziğiyim" diyerek tepki gösterdi.

Artvin’in Arhavi ilçesinde bu yıl 49’uncusu düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 5. gününde düzenlenen konserde Karadeniz müziğinin güçlü ismi Resul Dindar ve ünlü şarkıcı Demet Akalın sahne aldı.

Sahneye ilk Resul Dindar çıkarak sevilen şarkılarını sevenleriyle buluşturdu. Festival programı kapsamında saat 20.30-22.00 arasında Resul Dindar sahne aldı.

DEMET AKALIN'DAN RESUL DİNDAR'A TEPKİ

Programa göre 22.00’de sahne alması gereken Akalın, konseri uzatan Dindar’a tepki gösterdi. Konser devam ederken görevlinin Resul Dindar’ın yanına gelerek kulağına bir şeyler fısıldamasının ardından Dindar, Demet Akalın’ın sahneyi kedisine devretmesini istediğini iddia etti.

Demet Akalın ve Resul Dindar arasında gergin anlar: Sen beni tanımıyorsun!

Mikrofonu alarak sahne önüne gelen Dindar şu ifadeleri kullandı:

"BEN KARADENİZ MÜZİĞİYİM, SEN BENİ TANIMIYORSUN"

“Size çok güzel bir şey söyleyeceğim, ne kadar yakıştığına siz karar verin. Demet Akalın Hanımefendi 22.30'da çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir”

Dindar’ın konuşmalarının ardından sahneye çıkan Akalın, Dindar ile bir süre konuştuktan sonra sahneden indi. Dindar'ın süresi dolunca ise Akalın sevenleriyle buluştu.

Demet Akalın ve Resul Dindar arasında gergin anlar: Sen beni tanımıyorsun! ile ilgili etiketler Demet Akalın Resul Dindar Artvin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.