Demet Akalın, Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenazesine neden katılmadı? Dostunu en acı gününde yalnız bıraktı

Demet Akalın, aylarca Star TV'de birlikte program sunduğu yakın arkadaşı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenaze törenine katılmadı. Güneş alerjisi olduğu için cenaze törenine katılamadığı konuşulan Akalın'ın dün gece konser vermek için sahneye çıktığı iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen olay sosyal medyada çok konuşuldu. Konu ile ilgili gözler ünlü şarkıcıdan gelecek açıklamaya çevrildi.

Alişan'ın yaklaşık 20 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Tektaş'ın vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu.


YAKIN DOSTLARI ALİŞAN'I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Mahsun Kırmızıgül, Şarkıcı Berkay ve Ceylan, Alişan ve ailesini hastanede yalnız bırakmadı. Törene, Çağla Şıkel, Melek Baykal, Bülent Serttaş, Burhan Çaçan gibi sanat camiasından bir çok ünlü isim ve sevenleri katıldı. Yakın dostları Alişan'ı hastanede ve cenaze töreninde yalnız bırakmazken, yakın dostu Demet Akalın'ın katılmaması ise dikkat çekti.

 

 

KONSER Mİ VERDİ?

Demet Akalın'ın cenaze törenine neden katılmadığı merak konusu olurken, önce güneş alerjisi olduğu daha sonra ise konser vermek için sahneye çıktığı iddia edildi.


Akalın'ın dün sosyal medyada yayılan görüntüleri tepki çekti. Bodrum'da sahne aldığı iddia edilen şarkıcının konser görüntüleri paylaşıldı.

Akalın için "Dost kara günde belli olur bu yakışmadı", "Ne olursa olsun Alişan'ın yanında olmalıydı" ve "Rahatsız olduğu için cenazeye gitmedi ama konserde oynuyor" gibi birçok yorum yapıldı.


TWITTER'DAN TAZİYE MESAJI PAYLAŞTI


Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Demet Akalın, ölüm haberini aldıktan sonra Twitter'dan Selçuk Tektaş için yaptığı paylaşımda, "Rabbim ailesine sabır versin olmadı uyanmak istemedi. Gitti" ifadelerine yer vermişti.

 

Demet Akalın, Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenazesine neden katılmadı? Dostunu en acı gününde yalnız bıraktı ile ilgili etiketler Alişan Demet Akalın cenaze Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.