DEM'e kapıları kapatan CHP'nin Afyon adayı Köksal yandaş medyayı çıldırttı: "Kimsin sen ya? Faşist'"

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri yandaş medyayı da çıldırttı. Sözcü TV'de ve TELE1'de Köksal'a tepki gösterildi.

CHP'nin Afyonkarahisar Belediyesi için aday gösterdiği Burcu Köksal seçim çalışmaları kapsamında sahaya inip halka seslendi.

Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Burcu Köksa "Belediye başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" diyerek yalnızca DEM Parti'ye kapıyı kapattı.

Bu sözler CHP yandaşı medyadan büyük tepki aldı.

TELE-1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Köksal'ın açıklamalarının "skandal" olduğunu belirterek, "Bu gericilik, faşizansız. Kimsin sen ya? Orta Anadolu gericiliğine yaslanan siyasal yaklaşım bu. Bu CHP'ye birçok kritik yerde seçim kaybettirir. Söylemleri Anayasal bir suç" ifadelerini kullandı.

Bir başka yandaş gazeteci Fatih Portakal ise, Sözcü TV'de yaptığı programda, "Böyle faşist anlayışı reddetmek lazım. Siz milliyetçi seçmenin oyunu alacağım diye insanları karşı karşıya getirmeyin. Çok net ve öfkeyle söylüyor bir de" diye konuştu.

DEM'e kapıları kapatan CHP'nin Afyon adayı Köksal yandaş medyayı çıldırttı: "Kimsin sen ya? Faşist'" ile ilgili etiketler Burcu Köksal DEM Parti CHP Merdan Yanardağ Fatih Portakal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.