DEM Partili Sırrı Sakık sandık başında olay çıkardı! "Siz kimsiniz ya? Hırsız var"

DEM Partili Sırrı Sakık, Ağrı’da oy kullanan güvenlik güçlerini ve memurları hedef aldı. "Siz kimsiniz ya? Hırsız var bu kentte hırsız." diyerek provokasyon yapan Sakık'ın o anlarda çekim yaptırdığı kişilere gizlice söylediği sözler de dikkat çekti. 

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Ağrı'da 'başka şehirden seçmen getirildiğini' iddia ederek polis ve askerleri hedef aldı.

Oy kullanma esnasında provokasyona kalkışan Sakık, bir anda okul koridorlarında "başka şehirden seçmen getirildiğini" iddia ederek bağırmaya başladı. 

Çekim yaptırdığı kişiye de kısık bir sesle "Bunları hızlı bir şekilde bütün Türkiye kamuoyuna..." direktifi vererek yaptığı provokasyonu açık etti.

 

 

 

DEM Partili Sırrı Sakık sandık başında olay çıkardı! "Siz kimsiniz ya? Hırsız var" ile ilgili etiketler Ağrı DEM Parti Yerel seçim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.