İşte Danla Bilic'in yeni sevgilisi!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ve YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic, yeni sevgilisiyle ilk kez fotoğrafını paylaştı.

En son "Tatlıcı" lakaplı sevgilisi Berat Demir'den ayrılan Danla Bilic, uzun süreden beri hayatına kimseyi almıyordu. 14 Şubat'ta ise adeta aşk orucunu bozan Danla Bilic, yeni sevgilisi Poyraz Teoman ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

"SUÇ ORTAĞI"

Şu sıralar Dubai'de seviglisiyle birlikte tatil yapan ünlü fenomen sevgilisi Poyraz Teoman ile çekildiği kareyi, "Suç ortağı" notuyla paylaştı.

İşte Danla Bilic'in yeni sevgilisi!

POYRAZ TEOMAN HAKKINDA

Bilic'in yeni sevgilisi Poyraz Teoman'ın Ankara'da doğup büyüdüğü, TED Ankara Koleji ve Bilken Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde eğitim aldığı biliiyor.

“ÇOK PARA KAZANMIYORUM”

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Danla Bilic, yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeyi yine başarmıştı. 

Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan Bilic, aslında düşünüldüğü kadar para kazanmadığını ifade etmişti.

Kolay para kazandığını düşünenlere yanıt veren Bilic, “Ben ‘yatarak para kazanıyorsunuz’ sözünü hiç anlamıyorum. E öyleyse buyur sen de yap. Niye duruyorsun? Ayrıca öyle sanıldığı kadar çok para da kazanmıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

İşte Danla Bilic'in yeni sevgilisi! ile ilgili etiketler Danla Bilic Aşk Teoman Poyraz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.