Damla Ersubaşı, eski eşinin ağır suçlamalarına yanıt verdi! Mahkeme çocukların velayetini Mustafa Can Keser'e mi verdi?

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, 2020 yılında olaylı bir şekilde boşandığı Mustafa Can Keser ile yeniden karşı kaşıya geldi. Ünlü oyuncu hakkında ağır suçlamalarda bulunan Keser, Damla Ersubaşı'na velayetin değiştirilmesi davası açtı. Damla Ersubaşı'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle adını duyuran Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile evlenmişti. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı. 'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili Mustafa Can Keser'in açtığı ağır suçmalarla dolu velayet davasıyla yeniden karşı karşıya geldi.

VELAYET DAVASI AÇTI!

2020 yılında olaylı bir şekilde boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser yine mahkemelik oldu. Hürriyet'in haberine göre; Damla Ersubaşı'nın yasaklı madde bağımlısı olduğunu ileri süren Mustafa Can Keser, Aile Mahkemesi'ne başvurarak 'velayetin değiştirilmesi' davası açtı.

'ÇOCUKLARIN ÖNÜNDE YASAKLI MADDE KULLANDI' İDDİASI

Keser'in avukatı Burçem Akkoç dilekçede, "Damla Ersubaşı çocukların evde olduğu sırada yasaklı madde kullanmış, birden fazla kişi ile birliktelik yaşamış ve bu konuda partiler vermiştir. Çocuklar annelerinin bu durumundan haberdar olduğu için velayetlerinin değiştirilerek babalarına verilmesini istiyoruz" dedi. Mahkeme, Keser'in açtığı davayı kabul ederek çocukların velayetini Ersubaşı'ndan aldı. 

Karar kesinleşmediği için çocukların halen annelerinde olduğunu belirterek bir kez daha mahkemeye başvuran Keser çocuklar için koruma talep etti. Öte yandan; son olarak çocuklarıyla evinden paylaşımlarda bulunan Damla Ersubaşı henüz konu hakkında açıklamada bulunmadı.

DAMLA ERSUBAŞI'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Damla Ersubaşı, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından yanıt verdi.

İşte o açıklama…

"Aradaki konular başkayken bu şantaj bu tehdit çok eskiden başlamışken(Video fotoğraf, hepsini anlatacağım, geçen sene bu zamanlar magazine verilmekle tehdit edilirken… ) maneviyatla, hele ki çocuklarımla vurulmak tam da yakışan bir davranıştı. Ben ne yaptıysam kendime yaptım. İyisi de kötüsü de her ne ise ama sadece kendime. Ama iyi niyete bir kez kandım, gördüm ki sadece bir kumpastan ibaretmiş.

Damla Ersubaşı, eski eşinin ağır suçlamalarına yanıt verdi! Mahkeme çocukların velayetini Mustafa Can Keser'e mi verdi?

Ne tehdit ne de şantaj asla ve asla boyun eğmeyeceğim. Tüm haklarımla çocuklarımın yanındayım asla vazgeçmeyeceğim kişisel hırslarınıza boyun eğmeyeceğim. Yıllarca her türlü şiddete maruz kaldım. Şimdi çocuklarım hedef alınmamalıydı. "Çocukları versin yoksa TV'ye çıkarız" cümlelerini duymak istemiyorum artık. Bu zorbalığa boyun eğmeyeceğim. Çok iyi ebeveyn olunsaydı bunlar buraya taşınmazdı! Doğrusuyla yanlışıyla ben buradayım. Şuan bu yanlışa sizin kişiseliniz değil hukuk karar verecek."

Damla Ersubaşı, eski eşinin ağır suçlamalarına yanıt verdi! Mahkeme çocukların velayetini Mustafa Can Keser'e mi verdi? - Resim : 2

Damla Ersubaşı, eski eşinin ağır suçlamalarına yanıt verdi! Mahkeme çocukların velayetini Mustafa Can Keser'e mi verdi? ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.