Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi zirvede duyurdu: Binali Yıldırım, Türkiye'nin Aksakalı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Konseyi 8. Zirvesi'nde AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Aksakallılar Konseyi'ne Türkiye'nin Aksakalı olarak atandığını duyurdu. Erdoğan, "Binali Bey'in tecrübesi ve birikimiyle, ulaştırma başta olmak üzere konseyin çalışmalarına her alanda değerli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Konseyi 8. Zirvesi'nde önemli mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Aksakallılar Konseyi'ne Türkiye'nin Aksakalı olarak atandığını açıkladı.

"BU ÖNEMLİ GÖREVDE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Erdoğan, "Sayın Binali Yıldırım'ı, Aksakallar Konseyi'ne Türkiye'nin Aksakalı olarak atadık. Binali Bey'in tecrübesi ve birikimiyle, ulaştırma başta olmak üzere konseyin çalışmalarına her alanda değerli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Üstlendiği bu önemli görevde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

AKSAKALLI NEDİR?

Aksakallı, Türk halk kültüründe "Bilge kişi" demektir. İnsanlara tecrübesiyle ve yaşıyla yol gösteren kişilere verilen bir isimdir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi zirvede duyurdu: Binali Yıldırım, Türkiye'nin Aksakalı oldu ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Binali Yıldırım Aksakal Türk Konseyi 8. Zirvesi