Çukur'un yeni fragmanı yayınlandı! Koçovalılar ve Karakuzular birleşiyor

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur'un 39.bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu son bölümde Koçovalılar ve Karakuzular'ın artık ortak bir düşmanı var.

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur 39. yeni bölüm fragmanında, Karakuzular ve Koçovalılar ortak düşmanlarına karşı harekete geçiyor. Koçovalılar Cumali'yi, Karakuzular ise Çeto'yu Seyfettin Kadı'nın elinden kurtarmaya çalışıyor. Çukur'da Meke'ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke'nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltecek. Çukur yeni bölümde Mahsun, Karakuzular'a intikam yemini ettiriyor.

BU BÖLÜMDE ADRENALİNİN DOZU ARTACAK

Çukur'un ekrana gelecek 39'uncu bölümünde Koçovalılar ile Karakuzuların artık ortak bir düşmanı vardır. Seyfettin Kadı'nın Cumali ile Çeto'yu kaçırması iki tarafı da çılgına döndürecek. Bu sırada farklı odalarda tutulan Cumali ile Çeto, birbirlerinin kim olduğunu bilmeden kader ortağına dönüşecekler. Çukur'da ise Meke'nin hastanelik olması Celasun için bardağı taşıran son damla olacak. Meke'ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke'nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltecek. Bu sırada Yamaç, Aliço'dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali'yi kurtarmak için planlarını harekete geçirecek. Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmayacak. Mahsun ve Ersoy'un Çeto'yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye sokacak.

İŞTE YENİ FRAGMAN

 

Çukur'un yeni fragmanı yayınlandı! Koçovalılar ve Karakuzular birleşiyor ile ilgili etiketler Çukurova Üniversitesi fragman 39bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.