Cübbeli Ahmet Hoca o olayı anlattı! İsmailağa Cemaati'nin şeyh adayı ile birbirlerine girdiler!

İsmailağa Cemaati şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefatından sonra cemaatte sular durulmuyor. Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün tarikatın başına geçme durumu üzerine şiir krizi yaşanmıştı. Şimdi de Cübbeli Ahmet Hoca İsmailağa Cemaati'nin şeyh adayı olan Mehmet Fikri Doğan Hoca ile yaşadığı tartışmayı anlattı.

İsmailağa Cemaati şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu 22 Haziran 2022'de hayatını kaybetti. Bu ölüm sonrasında İsmailağa Cemaati'nde yaşanan iktidar kavgaları hala devam ediyor. Cemaatin başına Hasan Kılıç geçse de liderlik tartışmalarının bir numaralı ismi  Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü.

ŞİİR KRİZİ YAŞANMIŞTI

Tartışmaların başladığı dönemde cemaat içinde Cübbeli Ahmet Hoca'yı hedef alan bir şiir dolaşıma sokulmuştu. Şiirin paylaşılmasının ardından cemaatin önde gelen isimlerinin beğeni ve paylaşım yapması gerilimi iyice tırmandırmıştı. 

MEHMET FİKRİ DOĞAN CÜBBELİ'Yİ İTTİ İDDİASI

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü son videosunda, cemaat içindeki çekişmelerin arttığını ima ederek "Yaşlıdır, büyüğümüzdür bir oldu iki oldu yine geçen hürmet edeyim dedi hoca bir itti beni düşürdü aşağı. Bu isim Hasan Efendi sonrasındaki adaylardan. İsmini konuşuyorlar yani İsmailağa'da" cümleleri ile Mehmet Fikri Doğan'dan bahsetti. 

Mehmet Fikri Doğan, Ahmet Mahmut Ünlü'nün de söylediği gibi İsmailağa Cemaati içinde Hasan Kılıç sonrası cemaat lideri olarak ismi konuşulan adaylardan biri. 

Cübbeli Ahmet Hoca o olayı anlattı! İsmailağa Cemaati'nin şeyh adayı ile birbirlerine girdiler! ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet İsmailağa Cemaati
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.