Çocuklar Duymasın final mi yapacak?

Son olarak Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan ve Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın, Vatan Şaşmaz'ın ölümünün ardından bir türlü toparlanamadı. Yaz başındaki reyting başarısını yakalayamayınca kanal yönetimi diziyle alakalı bir karar aldı. Sezon finali yapan dizilerin ekrana geri dönmesi, Vatan Şaşmaz'ın ölümü, yaşanan olumsuzluklar diziyi toparlayamadı. Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın oynadığı dizinin final yapacağı iddia edildi. Peki, Çocuklar Duymasın final mi yapacak? Resmi açıklama var mı? Detaylar haberimizde...

Uzun yıllardır sevilerek takip edilen Çocuklar Duymasın dizisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın yaz başındaki reyting başarısını yakalayamayınca kanal yönetiminin final kararı aldığı iddia edildi. Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ oynadığı dizi özellikle Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesinden sonra toparlayamadı. Peki, Çocuklar Duymasın final mi yapacak? Resmi açıklama var mı? Detaylar haberimizde...

Aocuklar_duymasAn_yazA

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın yaz başındaki reyting başarısını yakalayamayınca kanal yönetiminin final kararı aldığı öğrenildi. 15 senede üçüncü defa ekrana gelen Çocuklar Duymasın, ilk bölümleriyle reytinglerde başarıyı yakalamıştı. Sezon finali yapan dizilerin ekrana geri dönmesi, Vatan Şaşmaz'ın ölümü, yaşanan olumsuzluklar diziyi toparlayamadı.

Reyting oranında hızla düşüş yaşayan Çocuklar Duymasın, Habertürk'ün haberine göre dizi çekimlerine ara verdi. Birkaç gün içinde oyunculara da kamuoyuna da final kararının açıklanacağı iddia edildi.

YAPIMCISINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Çocuklar Duymasın adlı dizinin yapımcısı Birol Güven ise iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA AYRILIK KARARI

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen yapımlarından Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanında Meltem'in kararı deprem etkisi yaratıyor.

1Ad

İLK OLARAK GÖNÜL'LE PAYLAŞTI

Haluk'la artık anlaşamadığını ve uzun zamandır düşünerek bir ayrılık kararı aldığını söyleyen Meltem, herkesi şaşkına çeviriyor. Meltem, aldığı ayrılık kararını ilk olarak Gönül ile paylaşıyor.

İKNA EDEMEDİ

Meltem'in sözleri karşısında şok olan Gönül ise onu bu kararından döndürmeye çalışıyor. Bir anlık kararlar almaması gerektiğini söyleyerek, Meltem'i uyarıyor ancak ikna edemiyor.

cropped_content_cocuklar-duymasindaki-ayrilik-seyirciyi-yikti-gecti_39vy57WOvapG23u

HALUK DUYDUKLARINA İNANAMADI

Ayrılık kararını gözyaşları içinde paylaşan Meltem, gün sonunda Haluk'la karşı karşıya geliyor. Haluk'a bu kararı açıklamakta zorlanan Meltem, tüm cesaretini toplayarak onunla konuşmaya karar veriyor. Haluk, merakla Meltem'in onunla ne konuşacağını bekliyor. Tüm kararlılığıyla Haluk'un karşısına oturan Meltem, ayrılık kararı aldığını bildiriyor. Meltem'den gelen bu ayrılık hamlesi ile neye uğradığını bilemeyen Haluk büyük bir yıkıma uğruyor. Bu konuşmalardan önce ofisinde, ailenin ne kadar önemli olduğunu, Meltem'e olan aşkını konuşan Haluk duydukları karşısında yıkılıyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA TEOG TEPKİSİ

Türkiye’de milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren ve aileleri üzerinde de stres yaratan TEOG sınavı Cumhurbaşkanı’nın açıklamasının ardından kısa süre sonra kaldırıldı. Milli Eğitim Bakanlığı yeni bir sistem üzerinde çalışadursun Çocuklar Duymasın dizisi konuyu ekranlara taşımakta geç kalmadı. Ancak yaşanan kafa karışıklığı ve sonrasında neler yaşanacağına dair belirsizliğe dikkat çekmesi beklenirken dizideki oyuncuların TEOG kaldırıldığı için çocuklarıyla birlikte adeta göbek atması sosyal medyada yoğun bir şekilde eleştirilmesine yol açtı. Birol Güven’in kaleme aldığı Çocuklar Duymasın dizisinde Zeyno Gönenç’in hayat verdiği Gönül karakteri ile Volkan Severcan’ın canlandırdığı Tuna karakterinin TEOG sınavının kaldırıldığı haberini öğrendikten sonra abartılı sevinçleri dikkat çekiyor.

BİROL GÜVEN’DEN TWEET YAĞMURU

Dizide TEOG’un kaldırılmasıyla ilgili verilen tepkiyi fazla abartılı bulan sosyal medya kullanıcılarının tepkisi üzerine sessizliğini bozan Birol Güven, twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

tivitler

Çocuklar Duymasın final mi yapacak? ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın Pınar Altuğ Tamer Karadağlı final mi yapacak
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.