CİHAT YAYCI SUPERHABER’DE! FENER RUM PATRİĞİ İÇİN NEDEN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU?

Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Atina’da kanlı çete hesaplaşmasında infaz edilen 6 Türk’e kurulan pusunun perde arkasını, Türkiye'de 9 kişide görülen Eris varyantındaki son durumu masaya yatırdı.

''CHP GRUBUNUN BİR ÇOĞUNUN ÖZEL'İ DESTEKLEDİĞİ SÖYLENİYOR''

Bozkurt, ''İmamoğlu-Özel ismi konuşulurken CHP grubunun bir çoğunun Özel'i desteklediği söyleniyor. Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu arasında bir iş birliği söz konusu.'' ifadelerini kullandı.

'Haberin Olsun'un bu haftaki canlı yayın konuğu Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, suç duyurusunda bulunduğu Fener Rum Patriği Bartholomeos'un işlediği suçları masaya yatırdı.

'TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE KARŞU BİR MEYDAN OKUMA''

88 yıl sonra Sümela Manastırı'nda yapılan ayininin perde arkasını gözler önüne seren Yaycı, arkasında FETÖ'cülerin olduğuna dikkat çekerek ''Mezarlıklarımız yıkıldı, camiler ahıra çevirildi, kapısına eşek bağlandı... Bunlar Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı bir meydan okumadır. Patrik Türkiye'nin idari yapısına meydan okurcasına yetki sınırlarını aşıyor, 'ekümeniklik' ifadesini kullanıyor. 88 yıl sonra Sümela Manastırı'nda yapılan ayinin arkasında FETÖ'cüler vardır. Patriğin başkanlığında ayin yapılırken Yunanistan'dan Sırbistan'dan din adamları getirilerek 'Ben sizin de başkanınızım' mesajı verilerek şova çevriliyor. Pontus mesajı veriliyor. Ayinde edilen laflar Türkiye Cumhuriyeti'nin kalbine saplanmış kanırtan bir hançerdir. Birisinin elini taşın altına koyması gerekti, o kişi benim. ''Pontus bayramı''nı nasıl söylersin?' diye kimse bunu kimse sormuyor mu? Bartholomeos Türkiye'nin Rusya ile tarafsızlık politikasını da bozuyor. Bartholomeos ABD'ye Yunanistan'ın uçağıyla indi. Hangi maksatla, ne beklentiyle özel uçak tahsis edildi? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil misin? Yunanistan'ı temsilen mi oraya gidiyorsun?'' dedi.

''HEDEFLERİ VATİKAN TÜRÜ BİR DEVLET KURMAKTIR''

Hedeflerinin Vatikan türünde bir devlet kurmak olduğunu belirten Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, '‘Patrik Trabzon’da ayin yapamaz, kimseyi de bir yere atayamaz. Ekümenikliği Atatürk kaldırmıştır. Tekrar bu sıfatın kullanılması cumhuriyetin kuruluş temellerine aykırıdır. Hedefleri Vatikan türü bir devlet kurmaktır. Türkiye bu adamdan ve bu kurumdan medet umuyor ise çok büyük yanlıştır. Patrikhane bir devlet mi? Vatikan türü bir devlet kurmak istiyorlar. Bu Yunanistan haritalarında var. Yunanistan haritasında 'ekümenik devlet' ifadesi var. hedefleri işte bu.'' sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CİHAT YAYCI SUPERHABER’DE! FENER RUM PATRİĞİ İÇİN NEDEN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Cihat Yaycı Atina Yunanistan ABD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.