CHP'deki para sayma skandalına Nuran Yıldız'dan çarpıcı yorum: İmamoğlu ve Özel konuştukça kriz daha da büyüyor!

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'deste deste para sayma' görüntülerinin yankıları sürerken SuperHaber yazarı İletişim Profesörü Nuran Yıldız, CHP'deki iletişim sorununa dikkat çekti. "CHP’nin çok ciddi iletişim sorunu gittikçe daha da ciddileşerek devam ediyor." diyen Yıldız,  "Her yapılan açıklama daha büyük krizlerin habercisi oluyor. Konuştukça partiyi daha da zarara uğratıyorlar. " ifadelerini kullandı. 

CHP’deki kirli para trafiği iddiasına ilişkin para sayma görüntülerinin yankıları sürüyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen İBBSK Başkanı Fatih Keleş'in balya balya para saydığı görüntüler ortalığa saçıldı.

Daha önce delege borsası iddialarıyla gündeme gelen CHP'li Erkan Çakır, çanta dolusu para sayan Fatih Keleş'in Ekrem İmamoğlu'nun talimatları doğrultusunda hareket ettiğini iddia ederken CHP'den konuya ilişkin açıklama geldi.

'BİNA ALDIK' SAVUNMASI

Panikleyen CHP İstanbul İl Başkanlığı videodaki paraların bağış yoluyla elde edildiğini, partinin il başkanlığı binasının alımı için kullanıldığını açıkladı ancak şaibeler daha da arttı.

EKREM İMAMOĞLU KENDİNİ AKLAMA DERDİNDE

Kasası ve müdürü başrolde olan Ekrem İmamoğlu'ndan ise akla ziyan bir savunma geldi.

"Para beni ilgilendirmiyor" diyen Ekrem İmamoğlu, üzerindeki şaibeyi kaldırmak için CHP Genel Merkezi'ni ateşe attı.

Genel Merkezin 'kayıt dışı' para aldığını ima eden İmamoğlu, "Tabii bir iş öyle olmaması gerekirdi. Usul açısından hatalı, eksik" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise skandalın faturasını Canan Kaftancıoğlu'na kesmeye çalıştı. 

"HER YAPILAN AÇIKLAMA KRİZİ DAHA DERİNE GÖTÜRÜYOR"

SuperHaber yazarı İletişim Profesörü  Nuran Yıldız katıldığı tv100 yayınında CHP'deki skandalları değerlendirdi. 

"CHP’nin çok ciddi iletişim sorunu gittikçe daha da ciddileşerek devam ediyor." diyen Yıldız,  "Her yapılan açıklama daha büyük krizlerin habercisi oluyor. Ekrem İmamoğlu da Özgür Özel de her sözleriyle krizi daha da derine götürüyorlar." ifadelerini kullandı. 

2019 yılında çekilmiş bir kayıt ise etik olarak da bulunun 2019 yılında kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini beliten Yıldız, "Neden 4 yıl beklendi?" sorusuna da dikkat çekti. 

 

 

 

 

CHP'deki para sayma skandalına Nuran Yıldız'dan çarpıcı yorum: İmamoğlu ve Özel konuştukça kriz daha da büyüyor! ile ilgili etiketler Nuran Yıldız İBB Ekrem İmamoğlu CHP Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.