CHP yandaşı Can Ataklı bile İmamoğlu'nu savunamadı: Keşke yayına çıkmasaydı!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün Habertürk TV'de 2019'daki vaatleri hakkındaki birçok soruya "Hatırlamıyorum" cevabını vermesi sosyal medyada alay konusu oldu. CHP yandaşı Can Ataklı da "Ortaya kötü bir manzara çıkmış" diyerek, "Ekrem İmamoğlu keşke yayına çıkmasaydı" ifadelerini kullandı.

Habertürk'te katıldığı canlı yayın programında 2019 yılında vadettiği ve de yapmadığı projelere ilişkin sorulan çoğu soruya 'hatırlamıyorum' cevabı veren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyada alay konusu oldu. 

"ORTAYA KÖTÜ BİR MANZARA ÇIKMIŞ"

CHP yandaşı Can Ataklı ise İmamoğlu'nun skandal 'hatırlamıyorum' açıklamalarına değinerek "İmamoğlu keşke yayına çıkmasaydı." dedi. 

İmamoğlu'nun hazırlıksız yakalandığını belirten Ataklı, "Sosyal medyada aleyhine pek çok şey var. Ortaya kötü bir manzara çıkmış. Ekrem İmamoğlu keşke yayına çıkmasaydı dedim." ifadelerini kullandı. 

 

CHP yandaşı Can Ataklı bile İmamoğlu'nu savunamadı: Keşke yayına çıkmasaydı! ile ilgili etiketler Can Ataklı Ekrem İmamoğlu İstanbul İBB

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.