CHP’de neler oluyor? Kılıçdaroğlu İmamoğlu’nun telefonlarına çıkmıyor!

Ankara’daki kulis iddialarına göre, Kemal Kılıçdaroğlu kendisine açık destek vermeyen ve gizliden gizliye aday olmayı planladığı öne sürülen Ekrem İmamoğlu ile iletişimi kesti. Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’nun telefonlarına hiç çıkmadığı ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrası CHP’de başlayan tartışmaların her geçen gün artarak devam ettiği ortaya çıktı.

CHP’DE NELER OLUYOR?

Seçimlerden sonra sessizliğe bürünen CHP’de Bilgi ve İletişim Teknolojileri'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ile Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan görevlerinden istifa etmişlerdi. Bu istifaların ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) seçimi sonrası yeniden hareketlilik başlamıştı. Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanlığı’n görevinden istifa etmeyerek devam edeceğinin anlaşılmasının CHP’de adaylık kazanını yeniden kaynamaya başlattığı belirtildi. Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıktan söyleyemese de gizliden gizliye CHP Genel Başkanlığı için çeşitli çalışmalar yaptığı öne sürüldü.

BU KULİS İDDİASI ÇOK KONUŞULUR!

SüperHaber, CHP’de ve Kılıçdaroğlu’nun çevresinde yaşanan gelişmeler, tartışmalar ve hareketliliği  araştırdı. Bu araştırmalarda henüz yazılı ve görsel medyaya yansımayan çok ilginç gelişmelerin olduğu anlaşıldı. Ankara’daki kulis iddialarına göre, Kemal Kılıçdaroğlu kendisine açık destek vermeyen ve Ekrem İmamoğlu ile iletişimi kestiği iddia edildi. Aynı kulis bilgilerine gör ,Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’nun telefonlarına hiç çıkmadığı ifade edildi.

KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU YÜZÜNDEN DESTEK AÇIKLAMASI YAPTIRAMADI!

 Güvenilir kaynaklardan elde edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’nun telefonlarına çıkmamasının asıl nedeninin seçim sonrası destek açıklaması için Ankara’ya gelmemesi olarak gösterildi. Öte yandan Ekrem İmamoğlu’nun CHP’li diğer belediye başkanları ile beraber Kılıçdaroğlu’na destek vermek için Ankara’ya gelmemesi üzerine bu açıklama yapılamamıştı.İmamoğlu’nun bu davranışının ardından Kılıçdaroğlu yeni MYK’da kendisine yakın hiçbir isme yer vermediği ortaya çıkmıştı.

CHP’de neler oluyor? Kılıçdaroğlu İmamoğlu’nun telefonlarına çıkmıyor! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.