CHP'DE İMAMOĞLU YENİDEN ADAY GÖSTERİLMEYECEK Mİ? YERİNE KİM GEÇEBİLİR?

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’, yeni sezonun ikinci programıyla SuperHaber izleyicileriyle buluştu.

Yeni bölümde Bozkurt, Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki davet krizini, muhalefetin İzmir'i Cumhur İttifakı'nın yönetmesi yönündeki isteğini, CHP'li Mustafa Sarıgül’ün Vedat Milor'a ‘patlıcan’ tepkisini ve Fenerbahçeli Tadic’in Çetnik selamını konuştu.

CHP'DE İMAMOĞLU'NA TAKILAN YENİ İSİM: HAYLAZ EKREM

Ceyhun Bozkurt, ''İmamoğlu davet olayında yeni bir mağduriyet çıkarmaya çalışıyor. CHP'de İmamoğlu için artık 'haylaz' ifadesi geçiyor.

''İYİ PARTİ'NİN CHP'YLE SERT BİR PAZARLIK YAPACAĞI İDDİASI SÖZ KONUSU''

İYİ Parti'nin CHP'yle Ankara ve İstanbul özelinde sert bir pazarlık yapacağı ve ittifaka meyilli olacağı yönünde iddialar var. İYİ Parti'nin Memleket Partisi'yle ittifaka girilebileceği söyleniyor. Yalova'nın Muharrem İnce'ye bırakılacağı iddiası söz konusu. 

AZERBAYCAN - ERMENİSTAN GERİLİMİNDE SON DURUM

Gerilimde Azerbaycan haklıdır. Karabağ'a giden Ermenistan askeri perişan bir şekilde dönüyor.'' sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CHP'DE İMAMOĞLU YENİDEN ADAY GÖSTERİLMEYECEK Mİ? YERİNE KİM GEÇEBİLİR? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Ekrem İmamoğlu CHP Cumhur İttifakı İzmir Mustafa Sarıgül Vedat Milor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.