CHP neden aday belirleyemiyor? Cüneyt Özdemir krizi özetledi: Rant büyük!

Yerel seçimlere 2 ay kalırken CHP'nin Çankaya, İzmir ve Bodrum gibi stratejik öneme sahip yerlerde neden aday belirleyemediğini Cüneyt Özdemir açıkladı. Bu durumu "bence komik" diyerek değerlendiren Özdemir, aday belirlemenin neden zorlaştığını "Rant büyük" ifadesiyle açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerine iki ay kalırken, CHP'nin Çankaya, İzmir ve Bodrum gibi stratejik öneme sahip yerlerde henüz adayını açıklamamış olması dikkat çekiyor.

Kulislerde bu şehirler için bir iç tartışma yaşandığı belirtilirken, gazeteci Cüneyt Özdemir, CHP'nin özellikle güçlü olduğu bölgelerde neden aday belirleyemediğin anlattı.

"RANT BÜYÜK"

CHP'nin en güçlü olduğu iddia edilen kentlerde aday belirleyememiş olmasını 'komik' olan nitelendiren Özdemir,  aday belirlemenin neden zorlaştığını "Rant büyük" ifadesiyle açıkladı. 

Özdemir, YouTube'daki yayınında şu ifadeleri kullandı;

"Bence komik olan da şu mesela CHP en güçlü olduğu yerlerde aday belirleyemiyor. Çankaya, Bodrum ve İzmir'de hala aday belirleyemiyor. Neden? Oysa en kolay orada belirlemesi gerekmiyor mu? Nedeni şu kardeşim rant büyük, o kadar büyük bir rant var ki o rantı kim yönetecek tartışılan kavga bu yani."

 

 

CHP neden aday belirleyemiyor? Cüneyt Özdemir krizi özetledi: Rant büyük! ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir CHP İzmir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.