Çeyrek altın ne kadar oldu? Altın Fiyatları hızla artıyor

Suriye ve Kore'deki gerilimlerden sonra Çeyrek altın ne kadar oldu? Altın Fiyatları son 5 ayın en üst seviyesine çıktı. Altın hesaplaması yapan ve altına yatırım yapan son dönemde en yüksek geliri elde etti. Spot altının ons fiyatı yüzde 0.1 yükselerek 1,274.91 dolar olurken, erken saatlerde 1,279.80 dolara kadar yükselerek kasım ayından bu yana en yüksek seviyesini gördü. Çeyrek altın ne kadar oldu sorusunu soranlar , altın fiyatlarını merak edenler ve altın hesaplaması yapanlar için son ekonomik verileri derledik.

Çeyrek altın ne kadar oldu? Suriye ve Kore'deki gerilim altın fiyatlarını nasıl etkiledi? Jeopolitik gerilimden dolayı Altın Fiyatları son 5 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Altın fiyatları son seansta yüzde 2'lik artışla 1,279.80 dolara kadar yükseldi. Çeyrek altın ne kadar oldu sorusunun bu günkü yanıtı ise 248 lira oldu. Altın hesaplaması nasıl yapılır? Altın daha ne kadar artar? İşte bütün bu soruların yanıtı...

Altını bu sabah yüzde 2'lik artışla 1,279.80 dolar oldu. Bu gün Gram altın 151 liranın üstünde. Altın fiyatları, Suriye ve Kuzey Kore'de artan jeopolitik gerilimlerin yatırımcıları güvenli liman niteliğindeki varlıklara yöneltmesi ile birlikte beş ayın en yüksek seviyesine tırmandı. Spot altının ons fiyatı yüzde 0.1 yükselerek 1,274.91 dolar olurken, erken saatlerde 1,279.80 dolara kadar yükselerek kasım ayından bu yana en yüksek seviyesini gördü. Peki, çeyrek altın ne kadar oldu? Ekonomi çevreleri bu durumu nasıl değerlendiriyor? Altın hesaplaması nasıl yapılır? İşte, altın fiyatları!

Aeyrek_altAn

Altın fiyatları bir önceki seansta yaklaşık yüzde 2'lik artışın ardından bugün ayın yılın zirvesini görürken, yatırımcılar yükselen jeopolitik gerginlikten dolayı güvenli limanlara olan taleplerini sürdürüyorlar.

Spot altının ons fiyatı yüzde 0.1 yükselerek 1,274.91 dolar olurken, erken saatlerde 1,279.80 dolara kadar yükselerek 10 Kasım'dan beri en yüksek seviyeyi gördü.

Trump yönetimi, delillerin bu ay sivillere yönelik kimyasal silah kullanılmasının ardından Suriye'nin olduğunu açık bir şekilde gösterdiğini kaydetti. Rusya ve İran, Suriye konusundaki koordinasyonu görüşürken, ABD saldırılarını kınadı. Kuzey Kore, nükleer gücü konusunda dünyayı endişeye sevk ediyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı yüzde 0,09 yükselişle 151 liranın üzerinde işlem görürken; çeyrek altın 248 liradan, Cumhuriyet altını ise bin 4 liradan alıcı buluyor.

Çeyrek altın ne kadar oldu? Altın Fiyatları hızla artıyor ile ilgili etiketler çeyrek altın ne kadar oldu altın fiyatları altın hesaplama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.