'Türkiye'nin politikalarına ihanet etmeyin; Mumcu, İpekçi, Genç gibi milli olun'

SuperHaber programcısı-yazarı Ceyhun Bozkurt, katıldığı bir programda günümüz muhalif medyasını eleştirdi. Muhalif olunacaksa Uğur Mumcu, Abdi İpekçi gibi isimlerin örnek alınması gerektiğini vurgulayan Bozkurt, ''Ali Kemal gibi emperyalist muhibi olmayın; Washington, Brüksel hattının aparatı olmayın. Türkiye'nin politikalarına ihanet etmeyin.'' ifadelerini kullandı.

Gazeteci-Yazar Ceyhun Bozkurt, Ne Var Ne Yok isimli YouTube kanalında Türker Akıncı'nın konuğu oldu.

Burada, istihbarat örgütlerinin ve devletlerin kontrolünde olan Gladio yapılanması hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Bozkurt, medyada sol görünümlü yapılanmanın Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile yaptığı iş birliğine değindi.

''TÜRKİYE'NİN POLİTİKALARINA İHANET ETMEYİN''

Bundan 10 yıl önce de örgütle iş birliği yapıldığını belirten Bozkurt, ''Bir çatıdan bahsediyoruz. FETÖ bir ayağı, sol görünüm bir ayağı, Atatürkçü yapılar, dindar kesimi bir ayağı... Bakıyoruz 12 Eylül darbesinde de benzer girişimler var. Bir bakıyoruz, milli Atatürkçülük yerine başka bir Atatürkçülük geliyor. Batı'ya teslimiyet geliyor. Biz bunlara NATOtürkçüler demeye başladık. Bakıyoruz dindarımıza, FETÖ gibi hücreleri büyütüyor. Milliyetçiliğin içine ABD ile iş birliği giriyor. Solcuların içinde anti emperyalist durması gereken adamlar Batı emperyalizmin aparatı haline geldi.'' ifadelerini kullandı.

Muhaliflere seslenen SuperHaber yazarı, ''Türkiye'nin politikalarına ihanet etmeyin. Muhalif olacaksanız Uğur Mumcu olun, Abdi İpekçi olun... Bugün olacaksanız Nihat Genç gibi muhalif olun. Ayağınız vatan topraklarına bassın. Ali Kemal gibi emperyalist muhibi olmayın... Washington, Brüksel hattının aparatı olmayın. İç cepheyi bölmeyin.'' dedi.

BOZKURT'UN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

'Türkiye'nin politikalarına ihanet etmeyin; Mumcu, İpekçi, Genç gibi milli olun'

'Türkiye'nin politikalarına ihanet etmeyin; Mumcu, İpekçi, Genç gibi milli olun' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Nihat Genç Uğur Mumcu terör muhalefet abdi ipekçi gladyo

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.