Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak ülkeyi terk mi ediyor?

Yılın 4 5 ayını Amerika'da geçiren Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın Türkiye'den gideceği iddia edildi. Şakrak'tan bir açıklama gelmezken, Düvenci, oradan bir ev aldıklarını ve Şakrak'ın da iş kurduğunu kabul etti ancak iddiaları reddetti.

Aralık 2015’te evlenen oyuncu çift Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak doğacak bebekleri için gün sayıyor. Sık sık kızları Melisa için Amerika’ya giden çiftin oraya yerleşmeye karar verdiği iddia edildi.
Hürriyet’e açıklama yapan Ceyda Düvenci, kızları Melisa için yılın 4-5 ayı ABD’de yaşadıklarını belirterek ” Her yıl yaz okulu için gidiyoruz. Sürekli otelde kalmak maliyetli. Bu yüzden New Jersey’de küçük bir daire aldık. Orada olduğumuz süre zarfında eşim boş kalmamak için kendisine bir iş kurdu. Bu oraya yerleşeceğimiz anlamına gelmiyor. Biz memleketimizden ve mesleğimizden memnunuz” dedi.

CEYDA DÜVENCİ SÖYLENTİLERİ YALANLADI

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak ülkeyi terk mi ediyor? ile ilgili etiketler Bülent Şakrak Ceyda Düvenci Amerika
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.