CepteTEB'ten 3 ay taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi fırsatı! Faizler yüzde 1,55'e çekildi! Bayram öncesi ceplerinizi şenlendirecek!

Ülkemizin önde gelen dijital bankalarından olan CepteTEB, nisan ayı için bir avantaj paketi düzenlediğini duyurdu. Hem yeni müşterilerinin hem de mevcut müşterilerinin düşük faizli kredi fırsatından yararlanabileceklerini belirten CepteTEB, detayları aktardı.

Küresel çapta etkili olan olumsuz gelişmeler ve ülkemizde yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri, ekonomi piyasalarında belirsiz bir ortamın hüküm sürmesine sebep oluyor. Bu gelişmelere bağlı olarak yukarı yönlü ataklar gerçekleştirmiş olan döviz kurları ve altın fiyatları gündelik hayat şartlarının daha da pahalılaşacağı noktasında endişelerin artmasına yol açarken vatandaşlar da bütçelerini toparlayabilmek adına nakit arayışına çıktı.

Uzunca bir süredir aylık kazançları ile geçinme noktasında büyük problemler ile karşılaşılan ve bu sebep ile de bütçeleri dara düşen birçok tüketici, nakde olan ihtiyaçlarını uygun çerçevede karşılayabilmek adına bankaların kredi kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. Nisan ayı içerisinde geçerliliği olacak olan kredi ürünleri arama motorlarında sık sık sorgulanmaya devam edilirken tüketicileri cezbeden bir teklif de CepteTEB’ten geldi. Dijital banka eski- yeni fark etmeksizin tüm müşterilerinin başvurularına açmış olduğu kredi ürününe ilişkin detayları paylaştı.

YÜZDE 1,55 OLARAK GÜNCELLENDİ!

CepteTEB'ten 3 ay taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi fırsatı! Faizler yüzde 1,55'e çekildi! Bayram öncesi ceplerinizi şenlendirecek!

Geçtiğimiz aylarda yeni müşterileri için bir kredi kampanyası düzenleyen ve ilgili kampanya kapsamında başlangıç faizi oranını yüzde 1,64’e çeken CepteTEB, nisan ayına girilmesi ile birlikte ihtiyaç kredisi ürününde düzenlemeye gittiğini bildirdi. Bu kez başlangıç faizinin yüzde 1,55 olarak belirlenmiş olduğunu ifade eden dijital banka, avantajlı kredi ürününden hem yeni müşterilerinin hem de mevcut müşterilerinin yararlanabileceklerini belirtti.

DETAYLAR BELLİ OLDU!

Yüzde 1,55 başlangıç faizi ile duyurmuş olduğu avantajlı ihtiyaç kredisi ününde üst limitin 70 bin TL olduğunu ifade eden dijital banka CepteTEB, kullanılabilecek olan azami vade sayısının ise 36 ay olduğunu belirtti. Vade ve azami limit açıklamasının dışında kalan kredi talepleri için faiz oranlarının değişiklik göstereceğini belirten dijital banka, kredi başvurularının CepteTEB Mobil uygulaması veya CepteTEB internet bankacılığı ekranı üzerinden yapılabileceğini ifade etti.

CepteTEB'ten 3 ay taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi fırsatı! Faizler yüzde 1,55'e çekildi! Bayram öncesi ceplerinizi şenlendirecek! ile ilgili etiketler TEB Bankası kredi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.