Cem Korkmaz'ın cenazesinde Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar niçin yoktu?

Youtube'da yayınladığı videolarla tanınan Cem Korkmaz, Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı.

Birçok ünlü komedi filminden tanınan oyuncu Muhittin Korkmaz'ın oğlu Cem Korkmaz, İstanbul'daki evinde ölü bulundu. 'G.O.R.A' filminden de hatırlanan Muhittin Korkmaz'ın oğlu olan Cem Korkmaz, 'Recep İvedik 4' filminde rol almıştı.

Üsküdar'daki evinde ölü bulunan ünlü Youtuber ve oyuncu Cem Korkmaz'ın Adli Tıp Kurumu morgundaki cenazesi, yakınlarınca alındı. Cenazede gözler Cem Yılmaz'ı ve Şahan Gökbakar'ı da aradı ama iki ünlü isim de cenazede yoktu.

cem-korkmaz-a-buyuk-vefasizlik-cem-yilmaz-da-10204205_6918_m

BABASI: BÜYÜK ACI YAŞIYORUM

Cenazeyi yakınlarıyla almaya gelen oyuncunun babası oyuncu Muhittin Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, evladını, canını kaybettiğini belirterek, büyük acı yaşadığını dile getirdi.

CEM YILMAZ ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKTI

Cem Yılmaz'ın Gora ve AROG filmleriyle tanınan sanatçı Muhittin Korkmaz'ın oğlu Cem Korkmaz, 1987 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Sosyal medya fenomeni de olan Korkmaz, çeşitli tiyatro oyunlarıyla sinema filminde de rol almıştı.

ŞAHAN GÖKBAKAR ROL ARKADAŞININ CENAZESİNE GELMEDİ

Cem Korkmaz Recep İvedik 4 filminde de rol almıştı. Gökbakar Instagram'da yaptığı bir paylaşımla duygularını şöyle ifade etmişti: "Ahhhhh be güzel kardeşim... Hala inanamıyorum böyle bişey olduğuna. Anlayamıyorum!!! Acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun..."

Cem Korkmaz'ın cenazesinde Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar niçin yoktu? ile ilgili etiketler cenaze Cem Yılmaz Şahan Gökbakar YouTuber cem korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.