ÇELİK, ÇEKİÇ VE ŞAFAK… 90’LARIN SINIR ÖTESİ OPERASYONLARINDA NELER YAŞANDI?

SuperHaber'in yeni dosyası YouTube kanalında yayında...

15 Ağustos 1984 tarihinde Şemdinli ve Eruh ilçelerine yönelik terör eylemleriyle başlayan saldırılar, uluslararası planlar çerçevesinde Türkiye'yi bölmeyi ve dizayn etmeyi amaçlıyor.

Terör örgütü PKK en başından bu yana dış destekle saldırılarını sürdürüyor. Türkiye de, tüm güvenlik güçleriyle şehir merkezleri de dahil olmak üzere teröre karşı topyekun bir mücadele yürüttü, yürütmeye de devam ediyor.

Dönem dönem terörle mücadelede konsept değişiklikleri de yapan Türkiye, çok sayıda sınır ötesi operasyon da gerçekleştirdi.

SuperHaber, günümüzdeki sınır ötesi operasyon tartışmalarına da ışık tutacak üç kritik harekatı, yani Çelik, Çekiç ve Şafak harekatlarını mercek altına aldı...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ÇELİK, ÇEKİÇ VE ŞAFAK… 90’LARIN SINIR ÖTESİ OPERASYONLARINDA NELER YAŞANDI? ile ilgili etiketler PKK Milli İstihbarat Akademisi Türk Silahlı Kuvvetleri Şemdinli Eruh

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.