Celer Network (Celr) nedir?

Kripto para piyasasındaki hareketlilik hız kesmeden devam ederken, bu çerçevede en popüler birimler arasında yer alan Celer Network (Celr)'e dair detaylar büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Celer Network (Celr) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Ödemeler ve genelleştirilmiş zincir dışı akıllı sözleşmeler için hızlı, kolay ve güvenli zincir dışı işlemler sağlayan bir katman-2 ölçeklendirme platformu olan Celer Network (Celr) merakla araştırılıyor. Peki,  Celer Network (Celr) nedir? Detaylar haberimizde... 

Celer Network (Celr) nedir?

CELR NETWORK (CELR) NEDİR?

Celer Network, ödemeler ve genelleştirilmiş zincir dışı akıllı sözleşmeler için hızlı, kolay ve güvenli zincir dışı işlemleri etkinleştirmeyi amaçlayan bir katman-2 ölçeklendirme platformudur .

Projenin misyonu, 2. katman ölçeklenebilirlik teknolojisiyle desteklenen sürtünmesiz bir deneyim sağlayarak "blok zinciri için toplu kabul" sağlamaktır.

Celer Network, zincir dışı ölçekleme teknikleri ve teşvike uygun kripto-ekonomik mekanizma tasarımlarındaki yenilikler aracılığıyla herkesin yüksek düzeyde ölçeklenebilir merkezi olmayan uygulamaları hızlı bir şekilde oluşturmasını, çalıştırmasını ve kullanmasını sağlar.

Celer ekibi, Celer Network'teki hızlı işlem sürecini gösteren bir uygulama olan CelerX'i başlattı . Ayrıca özel bir SDK ve geliştirici portalına sahiptir.

Celer Network (CELR), platformunda çalışacak çeşitli blok zincirlerini ölçeklendirmek için zincir dışı bir ölçeklendirme çözümü geliştirmektedir.

“Off-Chain” (veya katman 2) ölçeklendirme çözümleri teorik olarak üstündür çünkü ağın blok zincirinden daha küçük işlemleri işlemesine izin verir ve ardından bunları “On-Chain” olarak tanınan tek bir işlemde birleştirir. Bunu yaparak, bir bütün olarak sistemin operasyonel kapasitesini arttırırken, ana zincirde oluşan işlem engelini azaltabilmektedir.

Celer Network (CELR) ağı, blok zinciri üzerinden bir ödeme veya anlaşma gibi iki taraf arasındaki herhangi bir keyfi etkileşimin durumunu izlemek için durum kanalları olarak bilinen bir tür katman-2 çözümü kullanmaktadır.

İki veya daha fazla tarafın, (Ethereum gibi) altta yatan bir katman-1 zincirindeki olayları tamamlamadan önce akıllı bir sözleşme aracılığıyla birbirlerine yeniden değer atayabilecekleri yüksek hızlı, düşük ücretli bir ödeme kanalı açmasına izin vererek çalışmaktadır

Celer Network (Celr) nedir? ile ilgili etiketler Celr network
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.